Steaua Astra Steaua - Astra SuperCupa Romaniei Fotbal intern

SUPER FOTO! Trofeul unic in Romania pentru care se lupta Steaua si Astra, vineri, la ProTV! Asa arata noua SuperCupa a Romaniei

FRF a prezentat pe site-ul oficial noua SuperCupa a Romaniei pentru care Steaua si Astra se vor lupta, vineri, in direct la ProTV, de la 21:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Iulie 2014, 16:38
Data actualizarii: Marti 08 Iulie 2014, 16:45

Este pentru prima data in istoria SuperCupei cand e introdus acest trofeu. FRF anunta pe site-ul oficial ca noul trofeu al SuperCupei Romaniei are 70 de centimetri in inaltime si 6 kilograme.

Cupa este realizata din alama si placata cu argint, iar in interiorul acesteia se afla o minge de fotbal suflata cu aur. Vedeti mai multe imagini in galeria foto de la finalul articolului.

SuperCupa Romaniei intre Steaua si Astra se joaca vineri, 11 iulie, in direct la ProTV, de la ora 21:00.

Cum pot fi cumparate biletele la SuperCupa Romaniei

FRF a scos la vanzare incepand de marti dimineata, de la 10:00, biletele la SuperCupa Romaniei.

Acestea pot fi achizitionate de catre fanii Stelei si ai Astrei pana vineri, la ora 21:00, ora meciului, in direct la ProTV. Zilnic, de marti pana joi, intre orele 10:00 si 19:00, fanii vor putea cumpara bilete de la casele intrarilor din bulevardele basarabia si Maior Coravu.

In ziua meciului, casele vor fi deschise de la 10:00 pana la ora meciului. Preturile sunt de la 20 de lei, la peluze, pana la 300 de lei, la VIP 1. Fiecare persoana va putea cumpara maximum 4 bilete cu buletinul.

Conform FRF, fanii din galeria Stelei isi pot procura tichete de acces in peluza 2 Sud de la casa de bilete de pe bulevardul Basarabia. 

Modifică setările cookies