Alcenat nu e pe lista Stelei: "Avem patru fundasi dreapta in lot!" Prima reactie a lui Reghecampf dupa transferul lui Mutu la Petrolul:

Autor: Sport.ro
Duminica 19 Ianuarie 2014, 12:48

	Alcenat nu e pe lista Stelei: "Avem patru fundasi dreapta in lot!" Prima reactie a lui Reghecampf dupa transferul lui Mutu la Petrolul:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Antrenorul Stelei a risipit zvonurile care spun ca Steaua incearca sa transfere un fundas dreapta, Alcenat si Matel fiind pe lista echipei campioane: "Rapa, Daniel Georgievski, Gabi Matei si Prepelita sunt jucatorii nostri pentru banda dreapta, iar eu am incredere totala in ei!", a spus Reghecampf.

Antrenorul Stelei a comentat si eventuala plecare a lui Bourceanu in vara, cand capitanul Stelei ramane liber de contract: "Bourceanu este capitanul echipei, sufletul acestei familii, cum imi place mie sa o numesc. imi este foarte usor sa lucrez cu Bourceanu. E serios, are devotament si e profesionist. Sint sigur ca si el va face pasul in vara la o echipa mare, dar mai stiu ca el ar vrea sa ramina. Mai are timp sa se hotarasca pina la finalul campionatului. Alex stie cit de mult este apreciat de Gigi Becali, are timp pina in vara, sa fie sanatos, asta conteaza cel mai mult.", a spus Reghe.

Antrenorul Stelei isi vede echipa campioana, chiar daca rivalele s-au intarit: "Nu ma sperie nimeni! Daca echipa ajunge la forma maxima, va spun eu ca nu avem rivali in campionat. Adi Mutu va ajuta mult Petrolul, e o mutare foarte buna. Putini jucatori au reusit sa marcheze peste 100 goluri in Serie A, iar acum sa vina in campionatul intern… Trebuie respectat pentru valoarea lui!", a incheiat Reghecampf.
 

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies