Albion Rrahmani, pe picior de plecare? Viorel Moldovan a spus tot!

Albion Rrahmani Rapid Bucuresti Superliga Romaniei Viorel Moldovan Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 16 Iunie 2024, 23:40
Data actualizarii: Duminica 16 Iunie 2024, 23:30

Albion Rrahmani, golgheterul kosovar al Rapidului, a fost subiectul multor speculații ce privesc un potențial transfer în această vară. 

Absența kosovarului de la reunirea lotului Rapidului sub comanda noului antrenor Neil Lennon a alimentat aceste zvonuri.

Cu toate acestea, președintele clubului, Viorel Moldovan, a adus clarificări importante în acest caz.

Viorel Moldovan: "Există o ofertă"

Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului, a confirmat că există o ofertă pentru Albion Rrahmani, dar a ținut să precizeze că aceasta nu se ridică la nivelul așteptărilor clubului. Deși nu a dezvăluit identitatea clubului interesat, Moldovan a exprimat clar dorința Rapidului de a păstra atacantul kosovar pentru sezonul următor.

"Pentru Rrahmani există, în momentul de faţă, o ofertă, care, din punctul nostru de vedere, nu este la nivelul şi la valoarea lui. Nu pot să spun din partea cui, oricum noi ne dorim ca Rrahmani să continue cu noi. El, de altfel, este sub contract cu clubul, este un jucător foarte important pentru noi şi ne facem speranţă că ne va ajuta vis-a-vis de îndeplinirea obiectivelor", a declarat Viorel Moldovan, conform Prima Sport.

Rrahmani, în vârstă de 23 de ani, a fost cel mai bun jucător al Rapidului în sezonul trecut, iar evoluțiile sale au atras atenția unor cluburi importante din Europa (CITEȘTE AICI). Cu toate acestea, discuțiile pentru un transfer nu s-au concretizat până în prezent.

Deși Rrahmani a fost absent la reunirea echipei, președintele Viorel Moldovan rămâne optimist că jucătorul va continua să contribuie la obiectivele Rapidului.

"Nu este uşor de gestionat un astfel de moment, lucrurile pot fi tentante atunci când auzi că ai oferte, poate la mai bine, dar e un băiat echilibrat, un băiat ok, eu cred că îl vom avea în continuare", a adăugat Moldovan.

FC Rapid, în această perioadă de mercato

  • Antrenor - Neil Lennon (nou)
  • Veniri - Rareș Pop (UTA Arad / 700.000 de euro), Luka Gojkovic (FK Javor)
  • Reveniri după împrumuturi - Kevin Soni (Hapoel Ierusalim), Claudiu Micovschi (UTA Arad), Ștefan Pănoiu (FCU Cluj), Cătălin Vulturar (UTA Arad), Cristian Ignat (CS Mioveni), Alexandru Stan (CS Mioveni), Alexandru Crivac (Progresul Spartac), Codruț Sandu (LPS Clinceni), Rareș Stanciu (CS Tunari)
  • Plecări - Ermal Krasniqi (Sparta Praga / 2 milioane de euro), Alexandru Albu, Dragoș Grigore (contracte încheiate), Jakub Hromada (Slavia Praga / împrumut expirat), Cătălin Cîrjan (Arsenal / împrumut expirat), Iulian Cristea (FCU Cluj / gratis), Kevin Soni (contracte reziliate)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!