Al doilea caz Surdu? Semedo vrea sa plece de la Steaua: care e cel mai slab transfer?

Anuntata drept cea mai tare campanie de transferuri a verii, mutarile facute de Steaua se pierd etapa de etapa. VEZI CE SPUNE SEMEDO SI MUNTEANU:
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Noiembrie 2008, 09:40
Data actualizarii: Marti 18 Noiembrie 2008, 21:11

Ultimii ani ai Stelei in materie de transferuri au fost nefericiti. Jucatori precum Zaharia, Bicfalvi sau Surdu au trecut repede de la statutul de super achizitii la cel de dezamagiri totale.

Ultimul episod s-a consumat chiar de curand, cand Semedo a devenit tinta atacurilor ale oamenilor din fotbal. Campion cu CFR si un jucator care a dovedit ce stie in campionat, Semedo a clacat in Champions League si a ajuns rezerva de lux la Steaua, motiv pentru care s-a revoltat.

Portughezul intra acum pe lista jucatorilor nemultumiti si regreta ca a plecat de la Cluj si a semnat cu Steaua, informeaza Cancan. E a doua oara cand un jucator cumparat de Steaua de la CFR Cluj clacheaza in Ghencea si gata sa plece, dupa Romeo Surdu, in prezent la FC Brasov.

"Ceea ce a aparut nu este adevarat. Eu ma simt bine la Steaua, iar cine a spus ca eu as regreta transferul in Ghencea este un mare mincinos. Nu am niciun conflict cu nimeni si vreau sa am liniste pentru a ma putea pregati cat mai bine", spune Antonio Semedo.

"Toata lumea ataca Steaua si incearca sa destabilizeze echipa in aceasta perioada. Eu nu am niciun conflict cu niciunul dintre jucatorii mei. Am spus si repet faptul ca ma bazez pe jucatorii mei si am incredere in toti, mai ales in evolutiile lor bune si in caracterul de care dau dovada cu totii", spune Dorinel Munteanu pe site-ul Stelei.

Comenteaza aici: Care e cel mai slab transfer facut de Steaua in aceasta vara!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies