Steaua CFR Cluj gregory tade Sulley Muniru Valeriu Argaseala Superliga

Culisele unei mutari de Liga: "Ai ratat sansa vietii tale!" Schimbul de SMS-uri care l-a facut pe Tade sa accepte transferul la Steaua! A dormit 3 ore, in avion, apoi a intrat titular

Steaua a "atacat" pe toate fronturile pentru transferul lui Tade. Varful adus de la CFR Cluj a fost o piesa atat de importanta pentru echipa lui Radoi incat antrenorul Stelei a riscat si l-a bagat in teren imediat cum a venit in lot.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 21:12
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 21:20

Negocierile dintre Valeriu Argaseala, CFR Cluj si Tade au durat mai multe zile. Sambata, presedintele Stelei nu stia care va fi raspunsul atacantului francez.

"Sambata noaptea nu stiam ca il luam. Negocierile au mai durat inca o noapte si inca o zi.", a povestit Valeriu Argaseala.

Duminica dimineata, Muniru, prieten cu Tade, a trecut la planul 2 al negocierilor. Tratativele prin SMS. Tade l-a anuntat ina cel moment pe Muniru ca nu va veni la Steaua. A fost doar o gluma. Argaseala mai povesteste:

"Duminica dimineata Muniru i-a dat mesaj lui Tade: "Haide la Steaua", Tade i-a facut o gluma, i-a spus ca nu mai vine, iar Muniru i-a trimis un mesaj: "Ai ratat sansa vietii tale!""

Munca de convingere a venit si cu un pret pe masura. Steaua a dat  500.000 de euro pentru el catre CFR Cluj, dar si un salariu consistent, despre care stelistii spun ca este confidential:

"Tade e foarte bun. E constient de valoarea sa si stie sa si-o vanda. Ceea ce nu e un lucru rau. Ne-am convins reciproc ca este un lucru benefic pentru ambele partii.  Are un salariu pe masura valorii lui."

Radoi nu a asteptat sa-l vada pe Tade la mai multe antrenamente. Dupa o singura sedinta de pregatire, in Slovacia, jucatorul care abia apucase sa doarma 3 ore, in avion, a fost introdus ca titular cu Trencin.

"Luni dimineata ii propusesem sa doarma intr-un hotel. A dormit in avion. A apucat sa doarma si el trei ore", mai spune presedintele Stelei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!