Liga 1

AGENTUL lui Tucudean a vorbit despre mutarea la Steaua: "Doar atat au durat discutiile! Asteptam DECIZIA la nivel inalt"

Steaua vrea sa-l ia pe Tucudean, o afacere care se poate incheia in doar cateva ore.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 15:16
Data actualizarii: Marti 20 Ianuarie 2015, 15:32

Steaua vrea sa-l imprumute pana la vara de la Charlton, cu optiune de cumparare de 800.000 de euro. Numai ca englezii cer 1.000.000 de euro ca sa-l lase de tot in Ghencea, in vara.

Intre timp se negociaza pentru atacantul vazut ca inlocuitorul perfect al lui Keseru, ofertat deja de mai multe cluburi din afara tarii.

Agentul sau, Pascal Renier a oferit un interviu pentru SPORT PROTV:

"Lucram din greu sa facem acest transfer. Stiu ca a jucat pentru Dinamo, dar in fotbal se poate intampla sa joace pentru o rivala, asta e viata. Daca ajunge la Steaua e pentru ca vrea sa joace, sa aiba o sansa, a ales bine. Nu cred ca va fi o asa mare problema sa joace la rivala fostei sale echipe. In acest moment incercam sa incheiem afacerea.

Vrea sa joace la Steaua, va avea oportunitati acolo, e important. Steaua este numarul unu in Romania, pentru orice jucator e mare lucru sa joace la echipa lider in clasament, asa ca transferul e ceva benefic pentru el. Vom vedea in cateva ore sau in ziua urmatoare daca vom ajunge la o intelegere cu Steaua.

Noul antrenor de la Charlton, care l-a antrenat si la Standard, are o problema cu Tucudean si nu inteleg de ce. Astfel, clubul ii permite sa plece, asa a aparut posibilitatea unui transfer in cazul sau. Acum 2 zile m-au contactat cei de la Steaua, atunci am inceput discutiile.

Nu stiu cine pleaca de la Steaua, nu stiu in locul cui va veni Tucudean, daca va veni. Nu ma intereseaza. Pe mine ma intereseaza ca jucatorul pe care il reprezint sa isi gaseasca o echipa la care sa joace. Voi veni si eu in Romania alaturi de clientul meu, daca ne vom intelege cu Steaua, atunci cand va semna.

Decizia se ia la nivel de presedinti, insa vom vedea. Asteptam si decizia domnului Becali: prima propunere a fost pentru un imprumut pana la finalul sezonului, astfel ca trebuie timp de gandire pana sa se ia o decizie", a spus Pascal, in exclusivitate pentru SPORT PROTV.

Pe banca lui Charlton este Guy Luzon, venit in Anglia dupa ce a antrenat si in Belgia, la Standard. Patronul ambelor cluburi de fotbal este Roland Duchatelet, un miliardar belgian.

Guy Luzon, antrenorul de la Charlton, vrea sa scape neaparat de Tucudean, la fel a facut-o si cand antrena la Liege.

Modifică setările cookies