AFACERILE care au consolidat bugetul Stelei! A platit 4 milioane de euro pentru o lista de jucatori care au dat LOVITURA:

AFACERILE care au consolidat bugetul Stelei! A platit 4 milioane de euro pentru o lista de jucatori care au dat LOVITURA:

Steaua si Pandurii fac afaceri de ani de zile. O poveste de multe milioane de euro, care i-a adus Stelei un profit impresionant.

Pandurii sunt un club care nu exceleaza la performante, insa care a strans incasari importante in ultimii ani. Un loc 2 in sezonul 2012-2013, urmat de o participare in grupele Europa League, singurele performante ale gorjenilor. In rest afaceri cu Steaua, de multe milioane de euro.

CIFRELE DE VIS

8 jucatori a luat Steaua de la Pandurii in ultimele sezoane, mare parte dintre ei revanduti in profit de campioana la zi din Romania. Gorjenii au pastrat in cazul multor jucatori si cate un procent din revanzare, astfel ca si-au asigurat sume importante cand Steaua a vandut acei jucatori in strainatate.

Steaua i-a luat de la Pandurii pe Alex Pacurar, Novak Martinovic, Razvan Stanca, Vlad Chiriches, Gabi Matei, Mihai Pintilii, Mihai Radut si Nicandro Breeveld.

Chiriches a costat 1,3 milioane de euro, cand Steaua l-a luat de la Pandurii, iar clubul din Ghencea l-a revandut pentru 9,5 milioane la Tottenham.

Mihai Pintilii a venit la Steaua pentru 900.000 de euro, iar dupa ce a confirmat in Ghencea, a plecat la Al-Hilal pentru 2 milioane de euro.

Gabi Matei nu a impresionat la Steaua, insa, transfer pentru care s-au platit 600.000 de euro.

In total, jucatorii cumparati de Steaua de la Pandurii au costat putin peste 4 milioane de euro si au plecat pentru o suma de aproximativ 12 milioane de euro. Din diferenta de 8 milioane de euro, profitul Stelei, campioana a virat si procentele stabilite din contract celor de la Tg. Jiu.

Nicandro Breeveld este ultima sosire de la Pandurii la Steaua: 500.000 de euro si un procent de 20% dintr-o revanzare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies