AFACERI IN FAMILIE! MIRCEA II FACE LOC LUI RAZVAN LUCESCU LA SAHTIOR?

Autor: Sport.ro
Joi 13 Martie 2008, 11:30
IL LUCE LA DINAMO, RAZVAN SE MUTA IN UCRAINA?

Posibila venire a lui Mircea Lucescu la Dinamo poate avea si o alta continuare. Sub contract cu Sahtior pana in 2009, Mircea Lucescu a anuntat ca vrea sa revina in tara la Dinamo, doar daca va avea 18 milioane de euro pe an, buget pentru transferuri.

Mutarea anului, Il Luce in Groapa, l-ar putea propulsa pe Razvan Lucescu in Ucraina, la Sahtior. Planul este vechi de cativa ani. Cand Razvan era inca sub presiunea lui Copos, Mircea i-a propus lui Ahmetov sa-l aduca pe "junior" ca principal la Donetk, iar el sa fie director sportiv. Totul a picat cand jucatorii Rapidului l-au intors pe Razvan din drum la 24 de ore de la anuntul ca pleaca.

Un alt motiv pentru care Mircea Lucescu ar incerca sa-l trimita pe Razvan in Ucraina este si dorinta lui de a nu se lupta cu fiul sau in campionat. Motiv pentru care in trecut a refuzat mai multe oferte din Romania.

Dinamo ar putea profita de pe urma "miscarilor de trupe". Mircea Lucescu a anuntat ca intentioneaza sa se retraga in cativa ani, iar planul lui Borcea de a avea familia Lucescu in "Groapa" se poate realiza peste cateva sezoane. Dupa ce Mircea Lucescu se va retrage din postura de antrenor, va trece in conducere, iar Razvan ar putea veni ca principal pe banca lui Dinamo.

Razvan este lider in Liga a II-a cu FC Brasov, iar in proportie de 70% e ca si promovat in prima Liga. Lucescu Junior a declarat in dese randuri ca nu vrea sa plece de la Brasov dupa ce promoveaza, asta insa in contextul in care Dinamo a incercat sa-l aduca din vara.

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT