Rapid Adrian Mutu mihai iosif Superliga

Adrian Mutu a vorbit despre posibilitatea de a fi noul antrenor al Rapidului: „Este o perioadă delicată!”

Adrian Mutu este în vederile conducerii Rapidului pentru banca tehnică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 18:19
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 18:27

Cu 3 etape înainte de finalul campionatului regulat, Rapid este la 6 puncte în spatele Farului, echipa care ocupă locul 6, ultimul care duce în playoff, iar giuleștenii au șanse minime de a se clase în primele 6 cluburi din Liga 1.

În spațiul media au apărut tot mai multe zvonuri, cum că Daniel Niculae și Victor Angelescu doresc să-l schimbe pe Mihai Iosif dacă va rata playoff-ul. Mai mult, conducerea Rapidului ar dori să-l numească pe Adrian Mutu (43 ani) noul tehnician al echipei.

Adrian Mutu: „Nu neg că am avut discuții cu câteva echipe”

„Nu pot să confirm sau să infirm acest lucru. Nu vorbesc neapărat de Rapid sau de celelalte echipe. Nu neg că am avut discuții cu câteva echipe, dar cum spuneam, este o perioadă delicată. Nu văd ca cluburile noastre ar schimba ceva acum, mai sunt câteva etape. 

Nu, nu m-am întâlnit cu Victor Angelescu sau Daniel Niculae”, a declarat Adrian Mutu pentru digisport. 

Fostul antrenor al naționalei U21 a filmat recent o campanie publicitare pe noua arenă din Giulești și a declarat că este impresionat de noul stadion pe care va evolua nou-promovata. 

„Este un stadion mic, cochet, foarte frumos, ușor de umplut la ce fani are Rapidul. Mi-a plăcut foarte mult, un gazon foarte bun”, a precizat Adrian Mutu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!