VIDEO EXCLUSIV Adrian Mititelu și-a băgat jucătorii în ședință! Decizia drastică a patronului de la FCU Craiova: „Nu a comentat nimeni nimic!”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 13:23
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 14:16

Adrian Mititelu a vizitat baza de antrenament a oltenilor.

Pe 15 martie, Adrian Mititelu a împlinit 54 de an. Iar Marcel Pușcaș a ținut să precizeze că omul de afaceri nu și-a serbat ziua de naștere cu staff-ul de la FCU Craiova, cum s-a vehiculat în spațiul public, deoarece permisia a avut-o săptămâna trecută. 

Președintele oltenilor a confirmat că Adrian Mititelu a vizitat jucătorii pregătiți de Nicolo Napoli (60 ani) și le-a comunicat că vor avea o lună de întârzieri salariale, după cum a lămărit Marcel Pușcaș. De asemenea, oficialul grupării din Bănie a mai dezvăluit că FCU Craiova mai are datorii de plătit din urmă cu 13 ani. 

Pușcaș: „De ce trebuie să plătim noi dacă nu suntem considerați continuatori?”

„Vreau să fac o precizare. Adrian Mititelu a fost în permisie săptămâna trecută, luni, marți, miercuri. La noi se plătesc salariile pe data de 15 pentru luna precedentă, astăzi este prima zi întârziere pentru plata salariilor. În permisia pe care a avut-o patronul a avut o discuție cu staff-ul și și-a asumat o eventuală întârziere a salariilor de o lună, ținând cont de războiul ruso-ucrainean și de niște datorii mai vechi care au venit de la UEFA, din 2009. Știu și jucătorii treaba aceasta, și-au asumat, nu a comentat nimeni nimic. 

A întârzia o zi în contextul fotbalului românesc mi se pare o glumă. 

Ne-a venit o adresă de la FIFA cum că trebuie să plătim o sumă pentru niște jucători de acum 12 ani și așteptăm și noi un răspuns de la Federația Română de Fotbal, că tot a venit domnul președinte într-o vizită electorală la noi ieri, că noi nu suntem considerați continuatorii acelei echipe din 2009. Atunci, dacă nu ești considerat continuator, de ce trebuie să plătim noi? Și nu este o sumă mică. Nu poți face nimic dacă FIFA te recunoaște, dar nu te recunosc ai tăi”, a declarat Marcel Pușcaș la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!