VIDEO Adrian Mititelu nu iartă pe nimeni! Atac la Dioszegi și la propria galerie: ”Nu s-a făcut niciun demers”

Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 17:46
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 17:49

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, este încrezător că va obține o rejucare a meciului cu Sepsi, întrerupt pentru scandări xenofobe.

Meciul a fost întrerupt după doar 25 de minute din cauza scandărilor xenofobe venite dinspre galeria oltenilor. Sepsi a avut câștig de cauză la Comisia de Disciplină și a obținut o victorie la ”masa verde”, cu 3-0.

Mititelu speră ca, în cele din urmă, să dovedească nevinovăția clubului său și să obțină o rejucare a partidei de pe terenul lui Sepsi. O victorie în meciul direct cu echipa lui Cristiano Bergodi ar reuși s-o aducă pe FCU Craiova în calculele calificării pentru play-off.

Adrian Mititelu: ”Merităm să fim în play-off”

„Nu e în regulament prevăzută întreruperea meciului pentru scandări xenofobe. Noi nu avem nicio vină. Legea 4 din regulamentul Federației nu stabilește nicio obligație în sarcina noastră. Deci, noi nu puteam să facem nimic. Repet, domnul Dioszegi putea să spună să-i evacueze pe cei de la Craiova, dar nu s-a făcut niciun demers. Vă dați seama ce aberație, dacă noi nu avem nicio obligație? 

Ce treabă am eu cu ce fac 'Gogoașă' și șatra lui? Cum pot să răspund eu de ce fac niște oameni în afara ariei în ceea ce privește competența mea. Mie îmi dă competența de activitate legea 69/2000, când organizez. Dar eu dacă nu am nicio treabă? Nu există o răspundere. Să pierd meciul cu 0-3 pentru o chestiune care nu depinde de mine cu nimic? Refuz să cred că domnul Răzvan Burleanu... Nu poate să intre în istorie cu o astfel de decizie.

Eu nu vreau să mă agăț acum ca înecatul, dar noi merităm să fim în play-off și fotbalul românesc, televiziunile, publicul, au nevoie de FCU în play-off. FCU poate anima competiția, poate produce spectacol. Dacă Sepsi merge în play-off cu cele 3 puncte făcute cadou de Federație va fi o mare dezamăgire în majoritatea opiniei publice, iar Sepsi va fi o echipă urâtă în România, iar Federația va fi foarte hulită”, a spus Adrian Mititelu.

Sepsi este pe locul șase în Superligă, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, cu 41 de puncte, la cinci puncte distanță de FCU Craiova.

VIDEO - Adrian Mititelu, conferință de presă

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!