ADRIAN ILIE: "SUNT MULTE POSTURI CARE AR TREBUI COMPLETATE"

ADRIAN ILIE: "ACUM NICIUN FOTBALIST NU ESTE TRANSFERABIL"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iulie 2007, 22:51
Data actualizarii: Marti 03 Iulie 2007, 22:51

In direct la Specialul de la ora 22:00, corespondentul Sport.ro de la Kaprun, Ioana Cosma, l-a avut ca invitat pe managerul Stelei, Adrian Ilie, care a vorbit despre situatia Stelei si despre transferurile pe care le are planificate:

"Am facut o lista si suntem in tratative cu jucatorii pe care ni-i dorim. Sunt si jucatori din strainatate si jucatori din tara, insa depinde de ce o sa aducem, pentru ca atunci vom vedea despre ce e vorba. Un fundas central, un mijlocas central... sunt multe posturi care ar trebui completate si sper sa le aducem, insa chiar daca nu reusim sa-i aducem, nu-mi fac probleme, pentru ca lotul nostru este destul de puternic in acest moment"

De asemenea, Ilie a vorbit si despre diferenta dintre jucatorii romani si cei straini: "Preturile in tara au crescut foarte mult si trebuie sa incepem sa ne indreptam si spre jucatori din strainatate, insa trebuie sa fie valorosi. Jucatorii sunt intr-o forma foarte buna si sper ca la inceputul campionatului sa fie toti apti suta la suta", a spus "Cobra", care spune ca in acest moment niciun jucator al Stelei nu este transferabil: "Niciun jucator nu ar pleca in acest moment de la Steaua, depinde ce vine, daca vor veni jucatori, atunci ne putem gandi sa dam drumu la alti jucatori"

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies