Adio Europa si retrogradare la finalul sezonului! O echipa din PLAYOFF poate fi lovita de o veste crunta in doar 3 saptamani

Pandurii Targu Jiu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Martie 2016, 16:01
Data actualizarii: Joi 03 Martie 2016, 16:21

Dinamo - Steaua se vede la ProTV, in aceasta seara, de la 20:30

Pandurii ar putea retrograda la finalul sezonului, chiar daca in aceast moment este implicata in lupta pentru castigarea titlului.

Este scenariul de cosmar de care se teme presedintele clubului, Narcis Raducan, care spune ca fara o pozitie oficiala din partea CEO (Complexul Executiv Oltenia) privind finantarea echipei, Pandurii nu isi poate obtine licenta pentru sezonul viitor.

"Asteptam cu ardoare o pozitie oficiala din partea CEO pentru ca in trei saptamani trebuie sa prezentam actele in vederea licentierii si, fara acordul de finantare, echipa, anul viitor, nu participa in Cupele Europene si nu participa in prima liga."

"Eu sunt convins ca nu se va intampla acest lucru, stiu ca domnul director al CEO este microbist, l-am invitat la meciurile noastre, din pacate n-a reusit sa cunoasca inca jucatorii, dar am auzit ca se mandresc cu performantele noastre, asta inseamna ca modul cum purtam numele companiei in tara si in curand in Europa le face cinste si dansilor."

"Asteptam o pozitie oficiala, saptamana viitoare chiar doresc sa convoc, ca presedinte al Consiliului de Administratie, o intalnire AGA, pentru ca daca in cateva zile nu reusim sa punem la punct acest lucru, cu toata bunavointa, nu vom putea lua licentierea si tot efortul baietilor este in zadar", a spus Narcis Raducan. (Agerpres)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!