Adi Popa a gasit PROBLEMA: "E dificil cand dispar din primul 11 jucatorii care au dus greul! Ce mare lucru ca am schimbat STEMA?"

Adi Popa a gasit PROBLEMA: "E dificil cand dispar din primul 11 jucatorii care au dus greul! Ce mare lucru ca am schimbat STEMA?"

Steaua 0-1 Rapid | Adi Popa a reactionat curios in fata camerelor TV cand a fost intrebat ce nu a mers in jocul campioanei.

"A fost un accident, am avut si noi o zi mai slaba. Rapidistii au marcat la singura ocazie pe care au avut-o. Si pentru Steaua e dificil cand dispar din primul 11 jucatorii care au dus greul.

E complicat pana cand cei care i-au inlocuit vor intra cum trebuie in echipa, sa fie la fel de buni. Suporterii care au mers azi la stadion ne-au incurajat, nu e nimic de zis.

Suntem aceiasi jucatori care bateam Ajax, care bateam Chelsea, doar ca s-a schimbat o sigla pe piept, ce mare lucru. Atunci erau 50.000 pe National Arena, ii asteptam sa se intoarca la locul lor, acolo, in tribuna. Poate daca erau si ei astazi in tribuna, nu s-ar fi terminat asa partida.

Nu facem inmormantare, s-a intamplat sa mai pierdem, cum a fost cu Ceahlaul, dupa care am castigat aproape tot pana la final", a spus Adi Popa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Fără vaccinare nu putem ieşi din pandemie. Gradual se vor ridica măsurile
BRAT
Modifică setările cookies