Rapid Adi Mutu Superliga transferuri Superliga

Adi Mutu, tactic și la transferuri: „Nu prea vrem să facem acest lucru” Ce l-a determinat să spună asta

Rapid ar mai putea aduce în această perioadă de mercato câțiva fotbaliști.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 22:32
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 22:31

Adrian Mutu a primit la echipă, până în acest moment, nu mai puțin de 10 jucători, cel mai scump fiind transferul lui Marko Dugandzic de la CFR Cluj, în schimbul sumei de 400.000 euro.

Întrebat dacă vor mai exista mutări în Giulești, antrenorul de pe banca tehnică a lui Rapid a mărturisit faptul că își mai dorește un atacant, însă căutările nu sunt deloc ușoare.

Mutu: „Dacă luăm un vârf, să fie ceva bun!”

„Nu pot să spun nici da, nici nu. La ce am vorbit cu Nico (n.r. Daniel Niculae, președintele Rapidului) și Victor (n.r. Victor Angelescu, acționarul clubului), ne uitam dacă e ceva. Ne uităm pentru un vârf. Ăia buni au deja echipe. Cine nu ia pe nimeni, să luăm noi? Nu prea vrem să facem acest lucru.

Dacă luăm un vârf pe cheltuiala clubului, să fie ceva bun. Dacă nu, luăm un copil de la academie.”, au fost cuvintele lui Adrian Mutu, potrivit Digi Sport.

Rapid, în acest sezon

În primele cinci etape ale Superligii, giuleștenii ocupă a cincea poziție cu nouă puncte, la doar doar două distanță de ocupanta primului loc, FC Botoșani. 

Rapid a strâns două eșecuri, cu CFR Cluj în prima etapă (0-1) și cu Petrolul Ploiești în cea de-a cincea (0-1). În rest, elevii lui Mutu au obținut trei victorii, 2-0 cu FCSB, 1-0 cu Universitatea Craiova și 2-1 cu FC Argeș.

Modifică setările cookies