Adi Ilie: "Steaua trebuie sa castige cu Pandurii, nu conteaza daca ploua sau ninge!"

Autor: Sport.ro
Vineri 07 Martie 2008, 14:06
"TREBUIE SA TRATAM MECIUL CU PANDURII LA FEL CUM AM FACUT-O CU CFR!"

MEDIAFAX / Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat ca "ros-albastrii”nu mai au voie sa piarda puncte cu formatiile mai slab cotate si ca jucatorii stelisti  trebuie sa trateze partida cu Pandurii, cum au facut-o cu CFR Cluj.

"Emotii nu ar trebui sa avem pentru meciul cu Pandurii, ci ar trebui sa luam meciul in serios din primul minut, sa nu se mai repete ce a fost in tur, cand am facut 0-0. Sa tratam acest meci precum am facut-o cu CFR Cluj si n-o sa avem probleme. Terenul greu poate fi un dezavantaj, dar trebuie sa punem in practica ce ne-am propus. Ca o sa ploua, ca o sa ninga, Steaua trebuie sa castige", a spus el.

Ilie a precizat ca numirea unui nou antrenor la Pandurii, Eugen Neagoe, nu ar trebui sa conteze pentru Steaua. "Neagoe este un antrenor bun, care stie bine jocul, dar nu e o scuza pentru noi daca nu castigam. Trebuie sa castigam, iar apoi urmeaza doua meciuri hotaratoare pentru campionat, cu Unirea Urziceni si Rapid. Nu mai avem voie sa facem pasi gresiti. Nu ne mai permitem sa facem acest lucru, cel putin pana spre final, cand vor fi puse lucrurile la punct. Pana atunci, trebuie sa avem un parcurs fara greseala", a comentat oficialul stelist.

Vezi mai mult pe www.mediafax.ro

 

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT