Adi Ilie: "La spectacol nu se dau 5 puncte si la victorie doar 3"

Joi 13 Martie 2008, 19:43
"LACATUS RAMANE LA STEAUA SI CU ASTA BASTA"

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Lacatus nu pleaca de la Steaua, anunta managerul Adi Ilie, care a declarat in Specialul de pe Sport.ro ca importanta este victoria, nu spectacolul. Managerul Stelei ii ia apararea lui Lacatus pentru meciul slab din meciul cu Pandurii si spune ca Lacatus pregateste foarte bine fiecare meci. 

"De cand a spus domnul Becali ca Lacatus ramane la Steaua in fiecare zi vad ca sunt speculatii ca vine nu stiu cine pe banca. Ce nu e asa de clar? Lacatus ramane la Steaua si acu asta basta. Daca noi castigam tot si CFR Cluj se impiedicfa sunt sanse mari sa castigam campionatul. Cred ca nu exista nicio problema la Steaua in ceea ce priveste antrenorul. La Iasi s-a spus ca am avut un joc bun, mai bun decat Poli Iasi. Nu cred ca avem timp sa facem spectacol meci de meci, trebuie sa urmarim rezultatul. La spectacol nu se dau 5 puncte si la victorie doar 3. Rezultatele conteaza. Jucam bine, Lacatus pregateste foarte bine meciurile. La Pandurii nu am jucat asa de bine dar pana la urma am castigat", a spus Adi Ilie.

Citeste si:

Steaua

Adrian Ilie

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT