Liga 1

Adevărul despre situația lui Paul Anton. Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit ce se întâmplă cu jucătorul

Situația lui Paul Anton la Dinamo este una incertă, ținând cont de faptul că jucătorul nu își mai dorește să joace în Ștefan cel Mare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 11:28
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 11:48

Paul Anton (30 ani) nu mai vrea să rămână sub nicio formă la Dinamo. Neplătit de luni bune, Paul Anton și-a depus memoriu pentru a pleca de la Dinamo, însă cererea sa a fost refuzată de CNSL. Mijlocașul își dorește să rămână liber de contract, însă solicitarea i-a fost respinsă.

În cadrul unei conferințe de presă, susținută înaintea meciului cu CS Mioveni, Dario Bonetti a făcut câteva precizări despre situația lui Paul Anton.

"Anton este un jucător foarte important pentru noi, acum are o problemă la genunchi. Când ai o asemenea accidentare este nevoie de timp pentru refacere, acesta este adevărul. El munceşte mult la recuperare în fiecare zi pentru a se pune la punct cu condiţia fizică. Şi cred că în câteva săptămâni va putea juca pentru noi. Nu ştiu ce a spus agentul lui, nu îl cunosc. Eu vorbesc direct cu jucătorii, ştiu că Anton iubeşte această echipă", a explicat antrenorul lui Dinamo. 

Lispă de oferte pentru Paul Anton
 

Iuliu Mureșan, directorul executiv de la Dinamo, a explicat că Paul Anton este jucătorul lui Dinamo și că acesta are obligația de a se prezenta la echipă până când vor apărea alte variante pentru plecare acestuia din Ștefan cel Mare. 

"Nu mai vrea, dar are contract, e la un club. Nu merge că nu mai vrei. Anton este jucătorul lui Dinamo și va reveni în cantonament. Am discutat alte soluții cu el, nu neapărat o negociere. Ar fi o variantă să îl vindem, dar din păcate nu avem nicio ofertă pentru el. E disponibil pentru orice sumă, dar nu l-a cerut nimeni. Daca vine o ofertă, începem analiza acesteia și spunem da sau nu.", a declarat Iuliu Mureșan la "Ora Exactă în Sport". 

Modifică setările cookies