Adevaratul motiv pentru care nu i s-a prelugit contractul! Becali i-a reprosat "printre randuri" 2 lucruri lui Galca! Ce a gresit

Adevaratul motiv pentru care nu i s-a prelugit contractul! Becali i-a reprosat "printre randuri" 2 lucruri lui Galca! Ce a gresit

U Cluj 0-3 Steaua | Echipa lui Galca a cucerit al treilea trofeu in doar cateva zile.

Gigi Becali a avut un discurs laudativ la adresa lui Galca dupa cele trei trofee castigate de antrenor. Aceasta a devenit primul din istoria Stelei care a reusit sa cucereasca 3 trofee intr-un singur sezon - Cupa Ligii, titlul si Cupa Romaniei.

Daca la prima impresie Becali a avut numai cuvinte de lauda, acesta a dezvaluit la un momentdat, in discursul de dupa meci, si ce l-a deranjat la Galca.

Becali i-a reprosat printre randuri ca a pierdut vestiarul, atmosfera fiind una ostila din cauza faptului ca nu a impus o disciplina de fier, dar si faptul ca nu a pregatit echipa bine din punct de vedere fizic, asa cum era pe vremea lui Reghecampf.

"Am vazut ca a multumit la voi ca a antrenat Steaua. Mie nu are ce de sa imi multumeasca daca a facut-o public, si eu ii multumesc public. Ce vreau eu sa fac la Steaua, deja trebuie altceva. Trebuie disciplina de fier si pregatire fizica maxima. Steaua trebuie sa treaca la un alt nivel daca vrei primavara de Liga Campionilor! Ne-am ajutat reciproc, el a castigat, am castigat si eu", a spus Becali dupa meciul castigat cu U Cluj.

Poate Galca sa duca Steaua in grupele Ligii? (8998 voturi)
 
Da, doar a luat 3 trofee
62.54%
5627 voturi
 
Nu, s-a vazut anul trecut
37.46%
3371 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies