ACUZATII dure ale lui Mircea Sandu! Plecarea lui Piti a fost 'act de SABOTAJ'! Mesaj pentru FRF:

ACUZATII dure ale lui Mircea Sandu! Plecarea lui Piti a fost 'act de SABOTAJ'! Mesaj pentru FRF:

Mircea Sandu continua razboiul de la distanta cu seful FRF, Razvan Burleanu.

Cei doi nu s-au inteles niciodata, iar dupa ce a preluat functia, Burleanu a schimbat oameni apropiati lui Sandu. Miscarile de la Federatie au culminat cu plecarea selectionerului Piturca, om care avea relatii excelente cu Sandu.

Piti a parasit nationala inainte de finalul contractului, insa cele doua parti s-au inteles, iar fostul atacant al Stelei nu a platit daune materiale celor de la FRF, asa cum era stipulat in actele semnate in vremea lui Sandu.

REACTIE DURA

"Sunt trist sa constat ca un grup de diletanti, ajuns conjunctural la conducerea administrativa a FRF, actioneaza discretionar, impotriva intereselor fotbalului, fara ca nimeni din cei care au dreptul si obligatia statutara de a conduce, cei ce compun Adunarea Generala si Comitetul Executiv, sa le spuna ca gresesc grav", afirma fostul presedinte al FRF, in scrisoarea sa deschisa, informeaza Mediafax.

"Sunteti datori sa va implicati direct, hotara si imediat in conducerea activitatilor Federatiei, sa va exprimati in mod liber opiniile, si sa puneti astfel capat gafelor, exceselor si acceselor tanarului si neexperimentatului presedinte care a adus Federatia pe o panta periculoasa pentru insasi existenta ei", le-a transmis Sandu membrilor CEx.

Sandu spune ca "tanarul ajuns presedinte" nu a supus aprobarii Adunarii Generale un plan strategic privind activitatea fotbalistica din Romania, elaborat pe o perioada de patru ani, asa cum prevede art. 31 alin. (2) lit. c) din Statutul FRF:

"Prima lui grija a fost să atace si sa desfiinteze tot ceea ce s-a realizat pana la venirea sa accidentala in cea mai inalta pozitie din FRF".

El a declarat ca rezilierea contractului selectionerului Victor Piturca s-a facut fara aprobarea Comitetului Executiv al FRF si poate fi considerata "un act de sabotaj" cu consecinte grave asupra evolutiei echipei nationale la urmatorul meci din preliminariile Euro-2016, cel cu Irlanda de Nord. De asemenea, renuntarea la clauza de reziliere din contractul lui Piturca reprezinta o pierdere financiara substantiala pentru FRF, crede Sandu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies