Superliga

"E cel mai bun portar alături de care am lucrat vreodată!" Mihai Stoica face lumină în cazul Vlad - Târnovanu

FCSB a avut o surpriză în primul 11, la duelul cu Sepsi.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 21:05
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 21:24

Vicecampioana României l-a avut pe bancă pe Andrei Vlad titular de ani buni la echipă și l-a folosit între buturi pe Ștefan Târnovanu, un fotbalist tânăr care era a treia variantă de portar, după Straton.

După meciul cu Sepsi, fanii echipei i-au cerut lui Toni Petrea să îl titularizeze în continuare pe Târnovanu, deoarece este un jucător de perspectivă. Mihai Stoica a făcut lumină în acest caz, fiind ferm în privința titularului.

Emoții aveam, clar. Și el avea! Fane a venit și ne gândeam că are doar fizic, că e doar înalt. Nu arăta bine deloc. Marius Popa a lucrat enorm cu el, iar ameliorarea s-a simțit la toate capitolele. În primul rând la jocul cu piciorul. 

A devenit și mai atletic și a avut meciuri la echipa secundă în care a avut prestații de excepție. Cu Progresul Spartac a apărat fenomenal, a luat gol din penalty. Dar a avut și meciuri cu greșeli.

Pe Vlad îl văd la antrenamente și e cel mai bun portar alături de care am lucrat vreodată! Îl văd pe Vlad peste Tătărușanu, peste Arlauskis. E un portar de excepție. Pe mine nu mă interesează ce spun suporterii. Acum sunt în post, nu citesc ce scriu pe rețelele de socializare”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!