Impresarul lui Patrick Ekeng vorbeste despre fostul fotbalist al lui Dinamo. Agentul anunta: "Voi lupta cu toate mijloacele pentru regula Ekeng"

Impresarul lui Patrick Ekeng vorbeste despre fostul fotbalist al lui Dinamo. Agentul anunta: "Voi lupta cu toate mijloacele pentru regula Ekeng"

Hasan Anil Eken, impresarul lui Patrick Ekeng, care ii reprezenta acestuia interesele in fotbalul turc, vorbeste despre moartea mijlocasului.

"La inceputul sezonului el nu avea club si am decis impreuna sa il reprezint in Turcia. Nu eu l-am adus in Romania.

El era foarte dornic sa joace fotbal, i-am prezentat cateva oferte. Dinamo a venit cu o oferta buna pentru el, care l-a atras, si a acceptat sa vina aici.

Eu l-am cunoscut ca pe un om de familie, un familist convins si un profesionist desavarsit.

De acum, vreau sa ajung la FIFA cu regula Ekeng, precum a fost si cu regula Bosman. Multumesc presei din Romania pentru invitatie.

Vreau sa propun celor de la FIFA sa creeze o noua regula, aceea a construirii ori amenajarii unor clinici de urgenta in interiorul stadioanelor, pentru astfel de situatii.

Nu as vrea sa arat cu degetul, am auzit doar zvonuri. Pana acum, am auzit ca sunt intrebari legate de dotarile ambulantei, precum si de medicul lui Dinamo, care a mai avut un jucator care a murit", a spus Hasan Anil Eken.

"In Turcia, dotarile sunt diferite. Cred ca nivelul medical din Turcia este asemanator cu cel din Germania", a mai spus acesta.

"Din pacate, nu am putut discuta cu familia lui Patrick. Sunt insa cu sufletul alaturi de ei si le impartasesc durerea", a mai zis Eken.

"In Turcia, din cate imi amintesc, am avut un astfel de incident in urma cu 10 ani. Un fotbalist s-a confruntat cu aceeasi problema, dar a fost salvat. Ulterior nu a mai putut juca insa fotbal profesionist", a mai spus agentul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies