Astra Giurgiu Marius Sumudica Liga 1

Mesajul lui Sumudica inaintea meciului de titlu: "Acum imi dau calde toti, chiar daca ajungeau la orgasm cand ma injurau inainte! Vor vedea ca Sumudica nu o are mica!"

U. CLUJ 0-0 ASTRA | "Steaua si ASA sa se uite la ele", spune Sumudica inaintea meciului de titlu cu Tg. Mures.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 22:46
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 22:57

Astra are probleme inaintea meciului cu Tg. Mures. Jucatorii sunt obostiti dupa ce au facut 8 ore cu autocarul sa ajunga la Cluj, iar Silviu Lung Jr. nu a jucat cu Universitatea Cluj dupa ce a suferit o enterocolita acuta.

Sumudica e fericit ca e neinvins la Astra. Are 10 puncte stranse in patru meciuri si se pregateste acum de duelul cu ASA, care ar putea s-o faca pe Steaua aproape campioana.

"Eu stiu foarte bine ce probleme sunt la echipa, dar e bucataria interna. Stiti situatia de aici, patronul este in inchisoare, jucatorii sunt neplatiti si este greu. Eu mi-am dorit sa nu primesc gol. Era o echipa care isi juca ultima sansa, au jucat cu trei atacanti. Jucam cu ASA si Dinamo, speram sa mai facem puncte."

"Toata lumea spunea ca Sumudica o sa ii faca pe stelisti campioni. De atunci si ASA si Steaua au pierdut puncte. Ei sa se uite la ei in primul rand, atat Steaua, cat si Tg. Mures."

"Eu imi doresc sa castig acest meci, chiar daca Steaua va lua titlul datorita lui Sumudica sau mai degraba datorita Astrei. Nu ma intereseaza acest lucru. Noi vrem sa facem cinste acestei competitii si sa ne aparam corect sansele."

"Acum imi dau calde toti, suntem prieteni acum. Eu imi voi face datoria. Chiar daca ajungeau la orgasm cand ma injurau pe mine. Si o sa vada ca Sumudica n-o mai are mica!", a declarat Sumudica la DigiSport.

Astra e in criza inaintea meciului cu ASA Targu Mures. Florescu spune ca jucatorii mai sunt platiti doar in acte.

"Avem probleme financiare foarte mari. Majoritatea jucatorilor isi termina contractele. E problema conducerii ce se va intampla. Cel putin in acte suntem platiti de Astra si pana la final trebuie sa facem tot posibilul sa ajutam."

"Cu ASA e un meci care probabil va decide titlul. Jucam la victorie, nu avem nimic de pierdut. Un meci dificil cu o echipa foarte buna, dar trebuie sa demonstram ca noi trebuia sa ne batem pentru titlu", a declarat Florescu la DigiSport.

Modifică setările cookies