ACTUL OFICIAL prin care Steaua anunta ca il va angaja pe MM Stoica manager! Ce hartie au primit judecatorii

ACTUL OFICIAL prin care Steaua anunta ca il va angaja pe MM Stoica manager! Ce hartie au primit judecatorii

Steaua a trimis o adeverinta oficiala la ultima infatisare a lui MM Stoica in fata judecatorilor prin care anunta ca vrea sa-l angajeze imediat dupa ce va fi eliberat din inchisoare.

MM inapoi la Steaua. Acesta pare sa fie primul transfer important reusit de Becali in 2016.

Potrivit Gazeta Sporturilor, Steaua a trimis deja o adeverinta semnata de Argaseala prin care anunta intentia de a-l angaja pe MM la club.

"Subscrisa SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA, cu sediul social in Soseaua Bucuresti - Targoviste, nr. 217. sat Mogosoaia, jud Ilfov (...) reprezentata legal prin domnul Valeriu Argaseala avand functia de presedinte, adeverim prin prezenta ca intentionam sa il angajam in functia de manager sportiv pe domnul Mihai Stoica (...) imediat ce acesta va fi eliberat din penitenciar."

MM Stoica a anuntat chiar in sala de tribunal ca va avea un loc de munca dupa ce va iesi din puscarie: va fi managerul Stelei.

E curios insa cum acesta poate sa revina intr-o functie oficiala in fotbal in conditiile in care conform sentintei de condamnare la 3 ani si sase luni de inchisoare acesta a primit si interzicerea drepturilor de a mai reprezenta un club de fotbal pe o durata de 2 ani dupa executarea pedepsei.

Sursa citata precizeaza ca Steaua incearca sa evite aceasta interdictie argumentand ca faptele comise de Mihai Stoica s-au petrecut in perioada sa la Otelul Galati.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies