ACTIUNEA fanilor de la Peluza Sud! Au trimis trei solicitari catre MApN si s-au hotarat sa NU mai sustina Steaua lui Becali!

ACTIUNEA fanilor de la Peluza Sud! Au trimis trei solicitari catre MApN si s-au hotarat sa NU mai sustina Steaua lui Becali!

Ultrasii de la Peluza Sud au facut un demers catre MApN prin care au hotarat de partea cui se afla in cazul litigiului legat de sigla si numele Stelei.

Dupa campania "Nimeni la meci", prin care vor sa convinga cat mai multi fani sa nu mai mearga la meciuri, ultrasii de la Peluza Sud au cerut DNA sa ancheteze modul in care Gigi Becali a preluat sectia de fotbal a Stelei de la Armata.

Acum au emis un comunicat in care isi arata nemultumirea fata de situatia actuala de la club, in cazul siglei, a palmaresului si a numelui Stelei.

Ei au o lista cu trei solicitari pentru MApN:

1. Sa reinfiinteze, conform ordinului dat, echipa de fotbal CSA Steaua, pe care anunta ca o vor sustine neconditionat in orice liga

2. Interzicerea Stelei in complexul Ghencea sub pretextul ca "Daca nu te numesti Steaua, nu ai ce cauta in Ghencea"

3. Fanii doresc anularea puterii de decizie asupra CSA Steaua a acelor persoane din cadrul Ministerului, care in trecut au contribuit la cedarea sectiei de fotbal si a tot ce inseamna asta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies