Dinamo Mircea Rednic Superliga Mircea Rednic

Acționarii DDB, hotărâți să îl înlocuiască pe Rednic dacă nu redresează echipa: „Vom apela la el! Ne-a mai salvat o dată!”

Acționarii DDB nu mai au răbdare cu Mircea Rednic. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 20:04
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 20:23

Dinamo are cel mai slab tur de campionat din istorie. „Cânii” au acumulat 8 puncte în primele 15 meciuri, iar în prima partidă din retur au mai bifat o înfrângere, 1-2 cu FC Voluntari, iar acest lucru îi nemulțumește teribil pe suporterii lui Dinamo. 

Potrivit gsp, fanii DDB sunt dispuși să îl schimbe pe Mircea Rednic dacă nu redresează situația echipei în următoarele meciuri: „Dacă nu ieșim din criză, vom apela din nou la Dușan Uhrin jr. El ne-a mai salvat o dată”, a declarat un suporter-acționar pentru sursa citită. 

Însă, înaintea jocului cu FCU Craiova, actualul antrenor al lui Dinamo a precizat că nu a avut nicio discuție cu vreun membru DDB și că este dispus să se dea la o parte dacă Uhrin crede că poate face o treabă mai bună.

Nu mi-a lansat nimeni niciun ultimatum. Cu mine nu a vorbit nimeni. Dacă vine Uhrin, eu mă dau la o parte. Toată lumea a refuzat Dinamo. Uhrin de ce a plecat? Nu a știut ce are în curte? Să vină.

Nu știu dacă e adevărat. Am vorbit cu jucătorii, cu liderii, dacă e o problemă mă retrag. Dar nu este cazul”, a declarat Mircea Rednic înaintea meciului cu FCU Craiova. 

Dusan Uhrin a antrenat-o pe Dinamo în două rânduri, între august 2019 și martie 2020, și între aprilie 2021 și iulie 2021. Iar sezonul trecut, antrenorul ceh a salvat gruparea din Ștefan cel Mare de la retrogradare cu 5 etape înainte de finalul campionatului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!