A venit nota de plată pentru Darius Olaru și Nana Antwi! Decizia Comisiei de Disciplină

Darius Olaru FC Botosani FCSB Nana Antwi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Februarie 2024, 15:30
Data actualizarii: Luni 26 Februarie 2024, 15:29

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunțat deciziile luate după cartonașele roșii dictate în partida FCSB - FC Botoșani 3-2.

Darius Olaru, suspendat două etape. Nana Antwi și Juan Kaprof, o etapă

Darius Olaru, eliminat direct în minutul 86 după intervenția VAR pentru un fault dur, a fost suspendat două etape și amendat cu 3.000 de lei.

Nana Antwi, eliminat direct în prima repriză, tot după intervenția VAR, și Juan Kaprof, care a văzut două cartonașe galbene, au scăpat doar cu o etapă de suspendare și 740 de lei amendă.

Astfel, Darius Olaru va rata meciurile cu FC Voluntari și Petrolul, urmând să revină pe teren abia în ultima etapă din sezonul regulat, contra Rapidului.

În schimb, Nana Antwi va absenta doar de la partida de joi cu FC Voluntari.

După meciul cu FC Botoșani, Gigi Becali a pus-o la zid pe Cristina Trandafir, aflată în camera VAR

Gigi Becali nu i-a reproșat nimic centralului Cătălin Buși, însă a criticat-o pe Cristina Trandafir, arbitra din camera VAR care l-a chemat pe central pentru a revedea fazele în urma cărora Nana Antwi și Darius Olaru au fost eliminați.

Patronul de la FCSB spune că niciunul dintre cele două cartonașii nu a fost acordat corect și îi recomandă Cristinei Trandafir, pe care ar cunoaște-o personal, să nu mai arbitreze meciuri de fotbal masculin.

"Arbitrul ăsta (n.r - Cătălin Buși) mie îmi place foarte mult. Se vede pe fața lui că e om bun și va ajunge arbitru. E adevărat, se speculează pentru că e om bun. Oamenii buni sunt puțin călăriți, dar Dumnezeu îl va ajuta și va fi mare arbitru. Săracul, el n-are nicio vină. Are doar o vină mică pentru că a fost fault la Șut înainte clar (n.r - înainte de faultul lui Olaru pentru care a fost eliminat). De vină a fost femeia de la VAR. Nici pe aia nu sunt supărat, e sora mea, se împărtășește în biserică. Numai că-i dau un sfat. Dacă vrea să-i îndeplinească Dumnezeu dorințele, să se lase de arbitraj! Sau să arbitreze la femei, nu la bărbați. Știe ea la ce mă refer. Ea vine acolo la noi la biserică. La Berceni, da.

Vezi acum ce chestiune? Cum să mai apară ea acum acolo? Noi n-avem de ce să fim supărați. E sora noastră, vine acolo la biserică, se împărtășește cu noi. A greșit și ea, numai că de două ori a greșit.

Ce înseamnă roșu? Înseamnă mingea în control? Unde a fost mingea în control? (n.r - la eliminarea lui Nana Antwi). Mingea era la Nana, numai că e al a dat lumânare. A atins ăla mingea? Cum o avea în control? Când e vorba de Becali, nimeni nu mai are rafinament de inteligență de arbitraj, nici măcar Avram, care e băiat deștept. Când e vorba de mine, nici el. Probabil îi spun ăia la Digi acolo, l-au influențat ăia să nu zică de faza cu Șut. Deci mingea în control nu era! Arbitrul a arbitrat bine. Vine o femeie. Băi, dacă pui femeie ești nebun la cap! Lasă femeile la femei și bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu totul? Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri, asta arbitrează bărbații, nebunilor! 

Ea, săraca, nu-și dă seama că n-are voie să intervină peste bărbat. Până venea mingea aia de sus... ei au luat momentul când a dat Nana în minge. Mingea a controlat-o Nana, a dat lumânare, până cobora mingea aveau 3 metri în față Dawa și Ngezana. Cum controla mingea? Din aer? 

E adevărat, e un atac periculos (n.r - al lui Olaru). Putea să-i ia piciorul și să-l stranguleze din greutatea corpului. Dai roșu, dar îl anulezi! Băi, vezi că a fost fault înainte, deci anulează roșul! Dacă avea inteligență, dar femeie, ce vrei să... pui femeia să arbitreze bărbatul, se alege praful. Eu nu minimalizez femeile, le iubesc mai mult decât voi. Eu am una și o iubesc până la moarte, dar ăia care apără femeile au a treia, a patra nevastă. Cum iubești femeia? Tu o batjocorești pentru că nu-i dai niciun fel de respect, de dragoste. Eu respect femeia, dar n-are ce căuta să arbitreze bărbatul.

O îndrum. Dacă vrea să i se îndeplinească Dumnezeu dorințele - pentru că eu știu ce dorințe are ea - du-te la arbitraj numai la femei. La bărbați nu! Vezi-ți de treaba ta și nu încălca legile lui Dumnezeu. Cum să mă duc eu peste bărbat să-i zici că el e prost și tu deșteaptă? N-ai cum! Pentru că tu ești din coasta bărbatului", a spus Gigi Becali, luni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!