Gigi Becali Steaua Superliga

"A sarit cu pumnii si picioarele la bataie, l-am dat afara imediat!" Becali, dezvaluiri incredibile de la scandalul anului in vestiarul Stelei

Becali se gandeste sa-l aduca pe Boli de la Viitorul, dar ezita sa faca o oferta. Nu stie nici daca Hagi ar fi de acord si nici n-ar vrea sa mai incerce cu jucatori de culoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iulie 2017, 20:22
Data actualizarii: Luni 10 Iulie 2017, 20:34

Becali dezvaluie de ce a renuntat la Muniru: a vrut sa-l bata rau pe Tanase. Steaua l-a lasat sa plece liber de contract, desi cheltuise 500 000 de euro pentru a-l aduce de la CFR Cluj acum doi ani.

"Nu l-am intrebat pe Hagi de Boli pentru ca nu il vinde! E adevarat, si eu cred ca Boli e un fundas central foarte bun. Ne intereseaza Boli, o sa vedem. Sunt cei mai problematici jucatori.. dar nu vreau sa zic acum. Ba nu stiu ce, ba nu stiu cum... Varela era de culoare? Bizonul e de culoare? E francez.

Nici Varela nu era. Muniru e scandalagiu, nu-i convenea nimic, a sarit cu pumnii, cu picioarele pe Tanase. De ce l-am dat afara? Pai, ce, il dadeam afara? Am scapat si de Moke, imi ajunge, nu-mi mai trebuie. Nu am noroc la ei, asa a fost si cu Alcenat, si cu Emeghara. O sa vorbesc cu MM, sa vorbeasca de Boli.

Daca putem sa-l luam, il luam pe Boli, ca imi place. O sa vedem daca-l da Gica. Pe Tiru am dat 400 000, cat sa dai pe un fundas central? N-a vrut", a spus Becali la Digisport.

Modifică setările cookies