Superliga

A refuzat 5.000.000 euro dar se tine de jonglerii cu legea! "Schema" pregatita de Becali si Stoica ii poate duce iar la inchisoare

Mihai Stoica spera sa fie eliberat din inchisoare la finalul acestui an.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 12:24
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 12:29

"Meme va lucra pentru Steaua fara sa apara in acte ca manager. Va merge cu echipa peste tot. Pai, daca era Meme liber mai ajungea Tudorie dimineata prin Centrul Nou?", a declarat Gigi Becali la conferinta de presa sustinuta ieri la Palat.

Acesta vrea sa ii predea echipa lui Mihai Stoica, dupa ce acesta va fi eliberat din inchisoare, insa acest lucru nu este posibil din punct de vedere legal, fostul manager avand interdictie 2 ani sa activeze in structura unui club de fotbal, dupa condamnarea in Dosarul Transferurilor.

Mai mult, aceasta incalcare a legii ii poate aduce o pedeapsa ce l-ar putea face sa se intoarca dupa gratii. De altfel, avocatii lui Mihai Stoica au avertizat ca acesta poate avea probleme mari daca nu respecta termenii eliberarii din inchisoare, acelasi lucru fiind valabil si pentru Gigi Becali.

Patronul Stelei a refuzat sa faca o afacere de 5 milioane de euro pentru ca i-a fost frica sa semneze niste acte, dupa cum a declarat chiar Becali in urma cu cateva saptamani. "Aveam niste blocuri de vanzare si am avut oferta de 5 milioane, a venit cineva la mine cu ea, dar i-am spus sa semneze el ca ii dau imputernicire, eu nu semnez nimic", a declarat Becali atunci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!