A ratat Reghe complet campania de transferuri din aceasta iarna? Analiza FIECAREI MUTARI si cele 4 mari surprize din acest sezon

A ratat Reghe complet campania de transferuri din aceasta iarna? Analiza FIECAREI MUTARI si cele 4 mari surprize din acest sezon

Reghecampf promitea in iarna ca jucatorii adusi de el o vor readuce pe Steaua in varf. Cu 3 etape inainte de finalul playoff-ului, Astra e 90% campioana, iar Steaua a fost eliminata din semifinalele Cupei Romaniei.

Analiza transferurilor facute de Reghe in iarna

Gabi Tamas

Readus la echipa dupa ce Radoi a decis sa renunte la el, Tamas a promis ca va fi "good boy" si s-a tinut de cuvant pana acum. In ciuda unor mici erori in meciuri, Tamas s-a dovedit a fi un jucator extrem de util, mai ales dupa ce Papp a fost "exilat" la cererea patronului. In plus, Tamas poate juca bine si in flancul drept, fata de postul sau de baza. Concluzia: un transfer reusit.

Momcilovic

Pare departe de forma de la Pandurii, unde reusea sa fie un jucator periculos si in fazele de atac. Momcilovic a marcat un gol pentru Steaua, dar nu a ajutat atat de mult in momentele ofensive. Concluzia: un transfer neconvingator.

Alex Bourceanu

Alterneaza momentele bune cu gafele inacceptabile, precum eliminarea din meciul cu Dinamo. Bourceanu are potentialul sa revina la forma de altadata, dar in momentul de fata nu este fotbalistul care sa dea tonul la mijlocul terenului. Concluzia: neconvingator.

Mihai Pintilii

Evolueaza constant, greseste rar si se dovedeste util in defensiva. Nu poate ajuta foarte mult in fazele de atac, dar se achita de sarcini. Concluzia: un transfer reusit.

Timo Gebhart

Reghe cere timp in cazul sau, dar el a fost adus sa ajute la calificarea in Liga, iar pana acum a intrat in cateva partide, fara sa realizeze ceva spectaculos. E departe de fotbalistul de la Stuttgart, iar Steaua are nevoie de solutii azi, acum. Concluzia: transfer nereusit.

Thaer Bawab

Considerat o solutie creativa pentru atac, jucator tehnic, de executie, a marcat o dubla cu Astra in Cupa Ligii, dar atitudinea sa pe teren nu impresioneaza pe nimeni. Concluzie: neconvingator.

Ciprian Marica

Zero goluri, zero momente decisive pentru Steaua si mai mult accidentat, Marica intra la categoria transferurilor nereusite din aceasta iarna. Are potential, dar totul depinde daca se va mai accidenta.

4 curiozitati in acest sezon la Steaua

- Atacul Stelei, format din Marica, Tade si Bawab, a reusit sa marcheze doar 3 goluri in acest sezon;
- Cel mai bun jucator al Stelei in acest an a fost Stanciu, cu 12 goluri marcate;
- Cel mai bun transfer a fost Hamroun, cu 7 reusite in 24 de aparitii;
- Desi e considerat ca trece prin cel mai prost sezon din cariera, Chipciu este al treilea marcator al echipei, cu 5 goluri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies