ACS Poli Timisoara Dan Alexa politehnica timisoara Liga 1

A promovat ACS Poli, dar poate reveni in Liga I ca Poli Timisoara. Anunt urias facut de Alexa: "Negociem cu societatea lui Iancu"

•ACS Poli si-a asigurat inca de saptamana trecuta prezenta in noul sezon al Ligii I, dupa ce a castigat la pas Seria a II-a
•ACS Poli poate reveni in Liga I sub numele de Politehnica Timisoara, daca negocierile cu societatea lui Iancu se vor concretiza

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 09:59
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 10:11

Suporterii timisoreni pot primi o veste buna in urmatoarea perioada. Banatul va avea, din sezonul viitor, din nou echipa in Liga I, iar o veste la fel de importanta poate fi legata de incheierea scandalului "adevaratei Poli".

ACS Poli Timisoara ar putea reveni in Liga I avand palmaresul Politehnicii. Este anuntul facut chiar de antrenorul Dan Alexa, cel care a dezvaluit ca oficialii clubului vor demara negocierile cu societatea condusa de fostul om de afaceri Marian Iancu, in vederea obtinerii marcii.

"Nu cred ca galeria va veni alaturi de noi. E formata insa numai din 2-3.000 de suporteri. Eu am jucat la Timisoara cu 25.000 de fani in tribuna, deci sper sa aduc la stadion acea diferenta de peste 20.000 de oameni. Lumea va veni atunci cand voi reusi sa fac o echipa cu jucatori buni.

In "B" au venit cam 2-3.000 de suporteri, insa ultima data cand am fost in Liga I am avut si douazeci de mii, cu Dinamo. Speram sa avem palmaresul, stiu ca se duc negocieri cu societatea aflata in insolventa, cea a lui Marian Iancu. Vedem, eu imi doresc foarte mult acest lucru", a spus Dan Alexa la Europa FM.

De asemenea, Alexa a anuntat si aducerea de intariri la echipa.

"Vrem sa aducem jucatori cu experienta. Nucleul va ramane, pentru ca am promovat en fanfare. Insa trebuie sa ne intarim serios, pentru ca nu mai vreau sa retrogradam. Am putea sa rezistam si cu acest lot, insa ne-am bate sigur sa ramanem in Liga I. Nu vrem sa dam drumul niciunui jucator, paote doar in cazul in care vom avea o oferta foarte, foarte buna", a mai spus Alexa.

Modifică setările cookies