FCSB Conference League Viking Superliga

FOTO A picat site-ul lui FCSB! Cerere uriașă pentru bilete la meciul cu Viking

Fanii celor de la FCSB au luat cu asalt site-ul clubului pentru a cumpăra bilete la meciul cu Viking Stavanger, din playoff-ul Conference League, transmis ÎN DIRECT de PRO TV și VOYO, joi, de la 21:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 20:37
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 20:41

FCSB a deschis procedura online de vânzare a biletelor marți, la ora 19:00, iar în prima oră s-au vândut 12.500 de tichete, conform managerului general al echipei, Mihai Stoica.

Site-ul lui FCSB a cedat! 6.000 de bilete vândute în 31 de minute pentru meciul cu Viking

La aproximativ o oră după ce a început vânzarea biletelor, site-ul celor de la FCSB a cedat. Fanii care încercau să acceseze pagina vicecampioanei erau întâmpinați cu mesajul: "Acest site nu a putut fi accesat", cel mai probabil din cauza numărului uriaș de persoane care încercă să achiziționeze tichete.

Au existat probleme tehnice, cel mai probabil din același motiv, și cu site-ul bilete-fcsb.ro, de unde suporterii își pot cumpăra efectiv tichetele, însă la ora redactării acestui articol site-ul este funcțional, iar vânzarea biletelor continuă.

La meciul cu Dunajska Streda (1-0), pe Arena Națională au fost prezenți peste 40.000 de suporteri, în condițiile în care UEFA a închis una dintre peluze.

Acum, forul european a sancționat clubul FCSB cu o amendă de aproximativ 45.000 de euro și închiderea ambelor peluze, astfel că la meciul cu Viking ar urma să asiste circa 30.000 de fani.

"Peste 5.000 în 28 minute… se lucrează la mărirea resurselor ca să nu pice serveru’.

Asta este Steaua!

UPDATE : 12.500 în prima oră", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Suporterii de la Peluza Nord și-au anunțat prezența la meciul FCSB - Viking

FCSB a fost sancționată de UEFA cu amenzi în valoare totală de peste 45.000 de euro și închiderea ambelor peluze la meciul cu Viking, după incidentele de la partida cu Dunajska Streda.

„Peluza Nord Steaua” a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că va ocupa locurile de la tribuna II, inelele doi și trei.

„Joi vom sta la Tribuna II, inelele doi și trei! Vă așteptăm alături de noi, pe stadion, să încurajăm echipa! Turul european al stadionului continuă... Sperăm să se oprească aici și să revenim toți unde ne este locul, în peluză”, a fost mesajul postat de cei de la Peluza Nord pe contul de Facebook.

Modifică setările cookies