"A mai aparut o OFERTA. Nu spun de unde, din superstitie!" Un jucator al Stelei e cel mai cautat in strainatate! Cine poate pleca:

"A mai aparut o OFERTA. Nu spun de unde, din superstitie!" Un jucator al Stelei e cel mai cautat in strainatate! Cine poate pleca:

Steaua poate pierde in vara un jucator greu de convins.

Este vorba despre portarul Arlauskis. Lituanianul a venit in Ghencea pe un sezon, iar cand a semnat s-a gandit ca isi da un restart carierei si va pleca la o echipa din strainatate in vara lui 2015.

Doar ca s-a integrat perfect la Steaua, iar sefii vor neaparat sa-i prelungeasca intelegerea scadenta vara viitoare. Numai ca jucatorul ezita, la indemnul agentului sau, care anunta ca portarul are oferte.

"Depinde de mai multi factori. Pentru moment, este greu de spus daca ne vom intelege cu Steaua. Cert este ca Giedrius mai are o oferta. Nu vreau sa spun de unde din superstitie. Nu vor conta banii, dar ramane de vazut care va fi obiectivul Stelei pentru sezonul urmator, ce planurl de viitor are. Voi fi prezent in Romania si ma voi intalni cu domnul Argaseala la inceputul acestei saptamani", a spus impresarul jucatorului, Leonid Istrati pentru PROTV.

Portarul titular al Stelei avea deja oferte din strainatate, iar cel mai probabil s-a mai adaugat una tot din afara Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies