Steaua Geraldo Alves Superliga

A fost titular cu SAPTE antrenori la Steaua, acum e gata sa plece GRATIS: "De la Steaua nu mi s-a propus nimic!"

Geraldo s-a saturat sa astepte o propunere de prelungire a contractului si a inceput negocierile cu alte echipe. Spune ca are oferte bune din strainatate, dar inca o mai asteapta pe cea de la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Martie 2012, 10:26
Data actualizarii: Miercuri 21 Martie 2012, 10:28

"A spus domnul Becali ca vrea sa-mi prelungeasca intelegerea? Mai vedem. Din ianuarie sunt liber sa semnez cu orice club, managerul meu a vorbit cu mai multe echipe. Am petrecut doi ani frumosi la Steaua, dar deja mai multe formatii stiu de situatia mea si ma doresc. Vedem ce se va intimpla, discutam! Eu vreau sa raman la Steaua, evident", a declarat Geraldo Alves la DigiSport.

Gigi Becali si-a schimbat discursul dupa ce a incercat sa scape de jucator de doua ori din cauza salariului acestuia. "Daca terminam pe unul dintre primele doua locuri o sa-i prelungim contractul lui Geraldo. Daca nu, atunci o sa facem curatenie generala!", a anunta patronul Stelei.

De cand e la Steaua din 2010, Geraldo a schimbat nu mai putin de sapte antrenori. Piturca, Ilie Dumitrescu, Cartu, Lacatus, Olaroiu, Levy si Ilie Stan au contat mereu pe fundasul portughez.
 

Modifică setările cookies