A fost Tamas iertat deja de Radoi? Impresarul fundasului anunta ce se intampla cu acesta dupa ce nu s-a prezentat la antrenament

Steaua joaca returul cu Trencin miercuri, in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2015, 19:33
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2015, 19:37

Tamas a iscat un nou scandal dupa ce nu s-a trezit in acesta dimineata pentru a merge la antrenament. Fundasul a motivat ca nu i-a sunat ceasul, insa conducerea Stelei nu a acceptat acest lucru.

"Nu exista nicio scuza", a spus presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, care a declarat insa ca decizia finala in cazul lui Tamas ii apartine lui Mirel Radoi.

Imprsaul lui Tamas, Florin Manea, a declarat insa ca Tamas a vorbit cu Radoi si ca totul ar fi in ordine, desi fundasul nu a fost luat in deplasarea de la Severin, acolo unde Steaua va juca impotriva lui Pandurii Tg Jiu.

"Am inteles ca Gabi nu s-a trezit si nu s-a mai dus la antrenament, nu a avut vreo escapada. A fost exclus din lot. Am vorbit cu el, a recunoscut ca a gresit. Au vorbit intre ei, maine se prezinta la antrenament, intra in programul echipei. Nu m-a anuntat nimeni ca trebuie sa-i gasesc echipa" - a spus Florin Manea la Dolce Sport.

Modifică setările cookies