Farul Constanta debut Liga 1 Gica Popescu Nicolas Popescu Superliga "A fost primul pas dintr-un drum lung". Mesajul emoționant transmis de Gică Popescu pentru fiul său la debutul în Liga 1

"A fost primul pas dintr-un drum lung". Mesajul emoționant transmis de Gică Popescu pentru fiul său la debutul în Liga 1

Farul Constanța a obținut prima victorie în Liga 1, cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 12:13
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 12:26

Pentru Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța, a fost meci cu o însemnătate aparte, deoarece a coincis cu debutul fiului său în Liga 1.

"NU VOI UITA: 25 IULIE 2021

  • A fost primul pas dintr-un drum lung . Mesajul emoționant transmis de Gică Popescu pentru fiul său la debutul în Liga 1

Aseară, la Ovidiu, am avut parte de mari emoții. Parcă am revăzut debutul meu în Divizia A, la Universitatea Craiova, pe „Central”, într-un meci cu FC Brașov, 1-0. Am intrat în minutul 46, în locul lui Marian Bâcu. Era 9 iunie 1985. Aveam 17 ani și 8 luni.

Nicolas, fiul meu, a debutat aseară în prima ligă, în tricoul Farului, în victoria cu 2-0 contra lui Gaz Metan Mediaș. La 18 ani și 5 luni. Am avut emoții și m-am simțit mândru ca la marile succese din cariera mea. De data aceasta pentru el.

Știu cât de mult își dorea acest moment, mai ales că a avut un an greu, cu multe accidentări. Dar un fotbalist puternic trebuie să creadă în el. Îl priveam cu câtă ardoare aștepta să intre în teren! Nu am știut că va debuta. A fost rezervă și în prima etapă, la Arad, dar acolo scorul și desfășurarea meciului au amânat debutul.

Jucase foarte bine într-un meci amical la mijlocul săptămânii, cu Dacia Unirea Brăila. Am fost la meci. A avut câteva urcări în teren, cum a avut și aseară una, în care m-am revăzut... Gică a fost foarte mulțumit. Bineînțeles, nu mi-a spus că-l va introduce aseară. Tot ce îmi spusese a fost că „trebuie să dăm drumul celor tineri”.

După meci, la vestiar, l-am îmbrățișat, l-am felicitat pe Nico și i-am spus: „A fost primul pas dintr-un drum lung”.

Nu voi uita ziua de ieri: 25 iulie 2021.", a fost mesajul emoționant publicat de Gică Popescu pe rețelele de socializare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!