Rednic a fost prezentat la Dinamo: "Gata cu reconstructia, de acum facem performanta!" Ce obiectiv i-a stabilit Negoita pentru urmatorii 2 ani

Dinu Gheorghe l-a convins pe Rednic sa preia Dinamo!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Mai 2015, 16:33
Data actualizarii: Miercuri 06 Mai 2015, 16:51

UPDATE Mircea Rednic a fost prezentat la Dinamo de Ionut Negoita

Ionut Negoita: "Au fost si lucruri bune si lucruri mai putin bune, asa e in viata. Per total am avut o relatie foarte in regula si raman prieten cu Flavius Stoican. Ii urez bun venit, ii urez succes si ii ofer tot suportul nostru. Ne dorim performanta, ne dorim profesionalism, nu doar un foc de paie pentru a lua ochii cuiva. Obiectivul sau este o clasare pe locurile 1-3. Experienta sa este foarte importanta iar mentalitatea de castigator este la fel de importanta si o ai doar atunci cand castigi si faci performanta. E posibil sa ramana o mare part din jucatorii actuali, depinde doar de ei daca se incadreaza in acest nou peisaj."

Mircea Rednic: "Cred ca odata cu venirea mea s-a terminat cu constructia si reconstructia, vom vrea doar performanta de acum inainte. Am semnat pe 2 ani de zile, am preluat echipa de maine, vreau ca in aceste patru jocuri pe care le avem la dispozitie sa ii cunosc mai bine pe baieti, sa vad pe cine ma bazez. Eu am venit aici pentru Dinamo, faptul ca e si Dinu Vama aici este un plus pentru mine, am o relatie foarte buna cu el."


UPDATE Mircea Rednic va fi prezentat la ora 16:30 la baza de pregatire de la Saftica, anunta Dinamo!

14:16 Stoican a fost azi la negocieri cu sefii lui Dinamo si a ajuns la un acord privind rezilierea contractului sau in Stefan cel Mare. Instalat dupa demiterea lui Mihai Teja, la inceputul turului, Stoican a rezistat in functie numai doua luni, timp in care a castigat doua partide in Liga I, cu Ceahlaul si Rapid!

UPDATE: Mircea Rednic a batut palma cu Dinamo si va fi prezentat azi in Stefan cel Mare. Rednic s-a despartit ieri de Petrolul, iar azi s-a inteles cu Dinu Gheorghe. Stoican isi va rezilia contractul cu Dinamo, asta dupa ce revenise pe banca in urma cu cateva etape. Mircea Rednic e la un pas sa se inteleaga asupra unui contract cu 'cainii', anunta Gazeta Sporturilor. Rednic e liber de contract dupa despartirea de Petrolul si ar putea sa o preia pe Dinamo chiar inainte de finalul sezonului.

'E o chestiune de ore, de zile, pana se va pune de acord cu conducerea. Nu se stie daca va sta pe banca la ultimele etape, dar va lua contact cu echipa cat de curant", scrie sursa citata.

Desi Stoican a fost asigurat ca va incheia campionatul pe banca lui Dinamo, viitorul antrenorului e complet nesigur. In acest moment, el conduce antrenamentele, dar partida cu Viitorul, de vineri seara, ar putea fi ultima cu el antrenor la Dinamo.

Rednic, 53 de ani, a fost aproape de Dinamo si in iarna, insa negocierile au picat in ultimul moment.

"Am avut o discutie cu domnul Anghelache, ramasese sa mergem a doua zil la discutii cu Negoita. Totul s-a blocat, probabil n-am fost suta la suta dorit de toata lumea si eu nu stau sa ma rog de nimeni. As fi venit pentru performanta", spunea atunci Rednic.

Modifică setările cookies