A facut rost de benzina! :) "Alibec nu a vandut McLaren-ul, dar iarna merge cu Range Rover." Ce spune presedintele Astrei

A facut rost de benzina! :) "Alibec nu a vandut McLaren-ul, dar iarna merge cu Range Rover." Ce spune presedintele Astrei

Presedintele Astrei a dezvaluit ce s-a intamplat cu bolidul lui Alibec.

Dani Coman, presedintele de la Astra, a comentat acuzatiile facute de finlandezul Vahid Hambo, fost jucator al echipei din Giurgiu. Acesta caracterizat conditiile de la baza de pregatire a Astrei ca fiind dezastruoase si a mai precizat ca a fost trimis sa se antreneze pe camp, cu vacile. Hambo a amintit si de Alibec, de care a spus ca venea la antrenamente cu McLaren-ul de 200.000 de euro, dar ca lua bani de benzina de la mama sa.

"Nu e chiar asa cum spune Hambo. Ce teren, ce camp? Unde sa-l trimitem? Daca era jucator mare, cu personalitate, spunea lucrurile astea atunci, cand era la Astra. Nu l-a defavorizat nimeni.

Alibec nu a vandut inca McLaren-ul. Il are si acum. Dar iarna merge cu o masina pe care i-a dat-o patronul Ioan Niculae. Un Range Rover. Nu cred ca putea sa mearga cu McLaren-ul", a spus Dani Coman la digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nelu Tătaru: Peste 29.000 de români vor fi testați pentru Covid-19, pentru a vedea câți sunt imuni
BRAT