A adus Steaua un fotbalist problema? Ilie Stan, UMILIT de Sanmartean la Vaslui! Dezvaluirile facute de antrenor:

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 18:47

	A adus Steaua un fotbalist problema? Ilie Stan, UMILIT de Sanmartean la Vaslui! Dezvaluirile facute de antrenor:

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro:sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Ilie Stan, fostul antrenor al Stelei si al moldovenilor de la FC Vaslui, a comentat si el transferul lui Sanmartean in Ghencea, acesta povestind mai multe episoade din perioada in care antrena la Vaslui.

Tehnicianul s-a declarat sceptic in privinta transferului lui Sanmartean, spunand ca, desi acesta este un fotbalist extrem de talentat, Steaua nu avea nevoie de el in momentul d efata. De asemenea, acesta a spus ca Sanmartean este un fotbalist extrem de dificil, care poate strica oricand atmosfera din vestiar.

"Sanmartean este un jucator care fuge de adversar. O sa-l vedem foarte des ca vine in spatele lui Pintilii sa-si ia mingiile sau intra peste Tanase in banda stanga. Si cand eram la Vaslui ii spuneam sa stea cat mai sus, sa fie proaspat atunci cand avem posesia. Spunea << da, da, da>> si iar venea in zona centrala, mai incerca sa dea si mingea printre picioarele cuiva.

E un fotbalist fantastic, dar cred ca Steaua nu avea nevoie de el in momentul de fata. Ii blochezi pe Stanciu, pe Iancu, il mai ai si pe Keseru acum", a spus Ilie Stan la Dolce Sport.

Acesta a continuat, povestind mai multe episoade in care s-a contrat cu mijlocasul.

"Avea cateva nemultumiri fata de restantele financiare. Stiu ca a primit ceva bani cand ne-am intors din cantonament si pe urma i-am spus, «Lucian hai sa mergem sa facem treaba!  Am fost foarte multumit la primul joc, cu Rapidul, dar a venit apoi jocul cu Dinamo, unde am fost total suparat.

M-a deranjat un pic atitudinea lui inaintea meciului, la antrenament. O atitudine asa... nu era concentrat. Am avut din nou o discutie, «Lucian, haide ca nu se poate asa!». «Niciun fel de problema coach, dar eu trebuie sa primesc iar niste bani..»  Apoi, iar la antrenament, ca ma doare tendonul... Am vorbit cu preparatorul fizic si mi-a zis ca poate sa faca antrenamentul.

Si la jocul scoala facea invers din tot ceea ce ii ziceam eu. I-am zis odata, i-am spus de doua ori, de trei ori.... Nu poti asa, in timpul antrenamentului trebuie sa respecti tema antrenorului, indiferent de cine ai fi.

Simteam ca le face intentionat, i-am si zis la un moment dat. A luat mingea, a dat-o la adversari si ei au bagat mingea in poarta. In momentul ala i-am zis «Lucian, nu se poate, pai ce sunt eu!?»

De asta suntem de multe ori umiliti noi, antrenorii. Si de multe ori mai intoarcem si noi capul, ne facem si noi ca nu vedem. Cand erau plati, Sanmartean era extraordinar", a povestit Ilie Stan la Dolce Sport.

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies