90% TAS va da decizia miercuri! Tragerea la sorti pentru Champions League este vineri

TAS va da o decizie miercuri, cel mai probabil.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iulie 2017, 15:40
Data actualizarii: Vineri 07 Iulie 2017, 15:41

Directorul general al FC Viitorul, Cristian Bivolaru, a afirmat la finalul Adunarii Generale a LPF, ca este posibil ca arbitrii Tribunalului de Arbitraj Sportiv sa dea o pronuntare in cazul revendicarii titlului de campioana de catre FCSB in ziua judecarii dosarului, adica miercuri.

“Se judeca miercuri, pe 12, la 8.30. Depinde de cei trei arbitri pronuntarea. Daca vor avea timpul necesar sa studieze dosarele, care sunt destul de voluminoase, s-ar putea sa o dea pe 12, daca nu, va ramane in pronunţare”, a declarat Bivolaru.  

Formatiile FC Viitorul si FCSB au terminat la egalitate de puncte, 44, in fruntea play-off-ului Ligii I. Conform LPF, care susţine ca, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, Viitorul este noua campioana a Romaniei.

Insa, potrivit parerii oficialilor FCSB si potrivit interpretarii regulamentului de catre ei, la egalitate de puncte trebuie sa se tina cont de toate rezultatele directe, si din sezonul regulat si din play-off. in aceasta situatie, FCSB ar trebui sa fie campioana Romaniei.

Modifică setările cookies