6 din 6 si viseaza la salvare! Bergodi, omul cu norocul la Rapid: italianul e neinvins in cele doua mandate de pana acum! Ce spune Moraru

6 din 6 si viseaza la salvare! Bergodi, omul cu norocul la Rapid: italianul e neinvins in cele doua mandate de pana acum! Ce spune Moraru

FC Brasov 1-2 Rapid | Giulestenii au castigat 6 puncte din 6 sub comanda lui Cristiano Bergodi si spera in continuare la salvare. Sapunaru si Meulens au adus victoria Rapidului.

Rapidistii au trait la intensitate maxima meciul de la FC Brasov, echipa pe care au invins-o in deplasare dupa un deceniu. Giulestenii s-au impus cu 2-1 prin golurile marcate de Meulens si Sapunaru, in timp ce pentru gazde a inscris Novakovic.

Cristiano Bergodi a bifat astfel a doua victorie din tot atatea posibile, iar italianul pare sa fi adus norocul in Giulesti.

Bergodi este neinvins pe banca Rapidului, pe care a mai ocupat-o pentru cateva luni si in 2007. Tehnicianul a preluat acum echipa intr-o situatie critica si a urcat pe locul 14, cu 28 de puncte. Bergod mai are 6 etape la dispozitie pentru a duce Rapidul macar pe locul 12, primul care asigura salvarea.

Dupa meciul de la Brasov, patronul Rapidului, Valerii Moraru, s-a declarat si el incantat de rezultat. Moraru i-a felicitat pe jucatori.

“Traim la maximum aceste meciuri. Trei puncte si sperante mari ca ne salvam de la retrogradare. Avem o echipa buna, au jucat bine, dar totusi, dupa mine, se simte oboseala asta, pauza mica de 4 zile se pare ca si-a cam lasat amprenta. Din fericire, am castigat si asta e cel mai important, trei puncte si acum mari sperante", a spus Moraru.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Clădirea prăbușită în Belgia, care a omorât un român și doi cetățeni moldoveni, inspectată cu 3 ore înainte de dezastru
BRAT
Modifică setările cookies