Steaua Dinamo Superliga

50.000 de oameni RAD de Dinamo: "Care 2 penalty-uri?! Sa zica mersi ca n-au pierdut mai rau!" Care era REZULTATUL CORECT la Steaua - Dinamo:

Dario Bonetti nu poate accepta infrangerea in fata Stelei. Daca in interviurile pe care le-a dat a acceptat superioritatea rivalei, Bonetti s-a razgandit si are acum o cu totul alta versiune despre meciul de pe national arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Noiembrie 2012, 13:40
Data actualizarii: Vineri 09 Noiembrie 2012, 17:48

 Italianul spune ca fara sustinerea arbitrului, Steaua n-ar fi castigat niciodata si crede ca Dinamo e invingatoarea reala a derby-ului.

Bonetti: "Dinamo a castigat acest meci!:"

"Pentru toti fanii nostri minunati: doar cu 100% dintre decizii ale arbitrului in favoarea Stelei au putut sa ne bata. M-au facut sa rad cei care spun ca Steaua a castigat. Nu, nu a castigat. Daca l-am fi avut pe Tudor, un arbitru capabil si corect, am fi castigat noi. In deplasare si impotriva celei mai puternice echipe din campionat, am castigat noi. Va astept in retur, la noi acasa!", a scris Bonetti pe Twitter.

--------------------------------------------------------------------

Reghecampf: "Am controlat jocul, nu ne-au surprins cu nimic!"

"Am controlat jocul pe toata durata partidei, dar nu am fost hotarati in contactele cu adversarii. In mare, jocul cred ca l-am controlat, am aratat de ce suntem in stare. N-am fost surprins de nimic, am stiut de nimic, am stiut ca ei vor incerca sa ne inchida culoarele, ca vor astepta sa atacam. Noi am surprins ca n-am fost mai directi pe poarta, Raul a fost larg in miscari, dar a iesit bine.", a declarat Laurentiu Reghecampf la Digi.

-------------------------------------------------------------------

Meme Stoica: "Scorul corect era 6-1!"

"Am promis ca-i spulberam, asta au facut gladiatorii nostri. Scor corect ar fi fost 6-1, dar e bun si 3-1.", a spus Meme dupa meci

-------------------------------------------------------------------

Borcea: "A fost masacru, penalty clar la Matei!"

Borcea a plecat extrem de nervos si nu a vrut sa discute cu nimeni, singurele vorbe fiind: "A fost JAF la drumul mare! Penalty clar la Matei!", dupa care, fostul actionar a parasit imediat National Arena.

-------------------------------------------------------------------

Gigi Becali: "S-a jucat numai la o poarta!"

"S-a jucat numai la o poarta si am luat noi un gol pe o greseala imensa pe care am facut-o noi. Am avut inca vreo doua 11 metri, am avut ocazii. Suntem prea puternici, nu ne poate sta nimeni in cale. Ei au venit si s-au baricadat acum. Bonetti este antrenor, el si-a dat seama ca daca joaca ia 7-8. Am macelarit-o pe Dinamo, a fost abator.


Fanii sunt de acord cu patronul Stelei! Cred ca rezultatul de la derby a fost mincinos - asta nu pentru ca Dinamo ar fi avut 2 penalty-uri, ci pentru ca scorul trebuia sa fie fie mai aspru pentru oaspeti! Aproape 50.000 de oameni au votat pe www.sport.ro, majoritatea considerand ca Dinamo nu merita sa obtina vreun punct din derby-ul cu Steaua!

Modifică setările cookies