5 nume noi la antrenamentele lui Radoi in 24 de ore. Ritmul nebun in care stelistii se pregatesc pentru sezonul urmator

5 nume noi la antrenamentele lui Radoi in 24 de ore. Ritmul nebun in care stelistii se pregatesc pentru sezonul urmator

Radoi va avea parte de 5 nume noi pentru el la antrenamentul Stelei incepand de saptamana viitoare.

De cand si-a inceput activitatea de antrenor al Stelei, Radoi nu a putut conta pana acum de toti jucatorii legitimati la club. 5 dintre ei au fost plecati la nationala pentru meciul cu Irlanda de Nord de la Belfast.

Incepand de saptamana viitoare, Radoi ii va primi la antrenamente si va face cunostinta din postura de antrenor cu Nicusor Stanciu, Adi Popa, Alex Chipciu, Paul Papp si Gabi Tamas, cu totii in lotul Romaniei pentru meciul din preliminariile Euro 2016.

Dupa ce au stat in cantonament cu nationala, iar cativa dintre ei au si jucat la Belfast, vacanta lor de vara se va rezuma la 24 de ore de odihna dupa revenirea in Bucuresti. Apoi cu totii se vor duce la Sacele, in cantonamentul Stelei, unde vor intra in programul de pregatire pentru startul noului sezon.

Ei nu sunt singurii jucatori asteptati de Radoi in cantonament. Steaua vrea sa-l aduca si pe Anton de la Pandurii, care intre timp a plecat cu echipa sa in Olanda, in primul stagiu de pregatire, dar si pe Martinus de la Botosani. Intre timp, Valeriu Argaseala a anuntat ca mai cauta un atacant.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies