5 jucatori care isi fac bagajele dupa venirea lui Reghe la Steaua! Becali: "Am gresit ca am luat atatia straini, o sa repar asta"

5 jucatori care isi fac bagajele dupa venirea lui Reghe la Steaua! Becali: "Am gresit ca am luat atatia straini, o sa repar asta"

Becali si Laurentiu Reghecampf fac planurile pentru campania de transferuri din iarna.

Steaua va fi preluata de Reghecampf iar noul antrenor isi va face echipa dupa bunul plac, dupa cum anunta Becali. Acesta a adus deja 2 jucatori, intelegandu-se cu Celeban si cu Bourceanu pentru a juca la Steaua din 2016. Cei doi se vor alatura "lotului" Ceahlaul, Popadiuc, Chitosca si Stefanesc semnand in urma cu o luna cu Steaua.

In plus, Becali a anuntat o lista destul de lunga de achizitii, Pintilii, Zoubir, Bancu, Mateiu, Ivan si alti patru jucatori de la Astra fiind doriti de patronul Stelei, insa preturile pentru jucatorii liderului sunt destul de mari.

Pe langa veniri, Steaua pregateste si o lista mare de plecari. Tade e primul pe lista, Becali anuntand ca va pleca in iarna indiferent de conditii, nefiind un jucator de nivelul Stelei. Tade nu este insa singurul pe lista. Patronul Stelei a declarat ca vrea sa faca iar o echipa de romani, "gresind" ca a cumparat atatia straini in ultimii ani.

Jucatorii care vor intra pe lista neagra la Steaua sunt Tade, Tahar, Breeveld, Muniru si Kharja. Despre Tade si Tahar, Becali a spus deja ca nu ii mai doreste la Steaua, timp ce Breeveld a fost transferul lui Galca anul trecut. Muniru si Kharja vor pleca si ei foarte probabil, acesta din urma fiind accidentat pe o perioada de 5-6 luni.

Celor 5 straini li se vor adauga Enceanu, Mihalcea si probabil trioul de la Ceahlaul, care vor fi imprumutati la alte echipe pentru a prinde meciuri in teren.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies