Cum a ajuns Steaua pe 7? Astea sunt cifrele HAOSULUI: 43 de jucatori si 6 antrenori in 2010!

Luni 27 Decembrie 2010, 15:40

	Cum a ajuns Steaua pe 7? Astea sunt cifrele HAOSULUI: 43 de jucatori si 6 antrenori in 2010!

Steaua este echipa surprizelor: a demonstrat asta si in 2010.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Gigi Becali a apelat la serviciile a patru antrenori pe parcursul anului, alti doi ajungand pe banca tehnica a echipei, la trei meciuri, ca interimari.

Mihai Stoichita, Victor Piturca, Ilie Dumitrescu si Marius Lacatus au fost antrenorii chemati de Becali sa o pregateasca pe Steaua. Tehnicianul Eugen Neagoe i-a tinut locul pe banca pentru un meci lui Victor Piturca, iar Edi Iordanescu a fost interimar la Steaua pentru doua partide.

Pe parcursul anului, au aparut si alti oameni importanti din fotbal langa clubul Steaua. Basarab Panduru a ocupat functia de director sportiv in returul sezonului 2009/2010. Victor Piturca, care era numit de finantatorul Stelei manager general, a fost ajutat de "principalul" Eugen Neagoe si directorul sportiv Florin Marin, iar in actuala organigrama a clubului, Narcis Raducan este director sportiv, iar Mihai Stoica manager general. Ilie Dumitrescu a venit si el la Steaua cu presedintele Helmuth Duckadam, fostul portar ramanand in aceasta functie si in prezent.

In privinta jucatorilor, in total, de la inceputul anului 2010, Steaua a folosit in meciurile oficiale 43 de jucatori, alti cinci luand loc doar pe banca de rezerve.

Doar doi jucatori stelisti au evoluat atat in primul meci oficial al anului, in februarie, cu Ceahlaul, cat si in ultima partida a sezonului, cu Napoli, la 15 decembrie. Janos Szekely a fost singurul care a evoluat titular in ambele partide, in timp ce Romeo Surdu a intrat pe parcursul meciului de la Piatra Neamt si a inceput titular intalnirea cu Napoli. Banel Nicolita, Pantelis Kapetanos si Cristian Tanase, care au jucat in primul meci al anului, ar fi putut evolua si in partida cu Napoli, dar primii doi au fost suspendati, iar capitanul stelist a fost accidentat.

Sursa: Mediafax

BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT I. Bucureştenii, la un pas de-a nu mai avea apă caldă şi căldură în următorii ani
BRAT