Gica Hagi Viitorul Constanta Superliga

4 lovituri anuntate de Hagi in Liga I. Ce surprize pregateste pentru noul sezon. VIDEO

I-a adus pe Narcis Raducan si pe Stelea la Viitorul, acum Hagi anunta 4 transferuri importante ca sa fie sigur ca echipa nu va fi printre cele 6 cluburi care vor retrograda la anul.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Iunie 2014, 13:22
Data actualizarii: Duminica 29 Iunie 2014, 13:28
"Toata responsabilitatea e a lor"

"A fost o decizie dupa 3, 4 ani in care am avut antrenori din randurile Academiei. Am decis ca in momentul de fata sa imi iau un director general si un antrenor principal care sa duca tot ce inseamna aceasta echipa. Dorin si vrem sa facem performanta. Sunt doi oameni cu personalitate, cu experienta, jucatori care au jucat la un nivel foarte bun si sper ca ei impreuna cu toti ceilalti sa aibe succes. Eu voi sta in tribuna, ma voi uita la ei. In continuare voi fi langa club, pentru ca va fi al meu, dar responsabilitatea toala e a lor.", a spus Hagi intr-un interviu pentru Academia Hagi TV.

Hagi anunta 4 transferuri

"Vrem sa urcam, sa fie mai bine decat in anul trecut, sa facem performanta, exigentele sunt mai mari, ne-am intarit. Vrem sa ne intarim si echipa cu 3-4 jucatori buni si speram sa fim mai puternici."

"Pe noi ne intereseaza sa castigam fiecare meci. Orice e o provocare, va fi o lupta si sunt multe meciuri. Eu, daca nu imi incerc meseria de antrenor, voi sta langa echipa, langa clubul meu. Vrem sa promovam multi jucatori, sa promovam jucatori." - Hagi.

"Brazilia, favorita la Mondial"

"Acum 20 de ani jucam fotbal la nivel foarte mare. Am facut foarte bine impreuna cu echipa Romaniei. Acum traim un campionat frumos in Brazilia. Din pacate, noi inca lipsim de la acest mondial. Speram sa ajungem si acolo. Sanse mari are Brazilia, e tara gazda, are publicul si un Neymar care e in forma. Columbia pare ca e destul de puternica.", a declarat Hagi.

Modifică setările cookies