VIDEO 4 jucători, pe lista neagră la Rapid! Pancu a avut parte de o surpriză de proporții

4 jucători, pe lista neagră la Rapid! Pancu a avut parte de o surpriză de proporții Superliga

Daniel Pancu, antrenorul celor de Rapid, spune că întâmpină o problemă pe finalul acestei ferestre de mercato, după ce jucătorii trecuți pe lista neagră refuză să își caute alte echipe.

4 jucători, pe lista neagră la Rapid. Pancu: "Problema e că nu vor să plece"

În această vară, Rapid s-a despărțit de nu mai puțin 13 jucători de la prima echipă, însă lista ar trebui să fie și mai lungă. Daniel Pancu spune că alte patru nume au fost trecute pe lista neagră a conducerii, însă fotbaliștii respectivi refuză să plece.

"La noi e o problemă. De când am venit, au fost niște decizii ale conducerii legate de ei, în sensul a ne despărți. Încă nu au plecat toți acei jucători. În acest moment, absolut nimeni nu vrea să plece de la Rapid. Niciunul! Vă dați seama în ce situație e Rapidul. E foarte bine aici, vă spun eu! 

Avem o problemă cu jucătorii de care dorim să ne despărțim, dar nu doresc ei să plece de la noi. Nu e vorba de Ignat. Sunt patru jucători în situația asta, dar niciunul nu vrea să plece", a spus Daniel Pancu, la conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova, de luni

Întrebat cum i se pare decizia jucătorilor respectivi de a nu pleca, Pancu a spus: "Nu comentez. Poate nici eu n-aș pleca. Pe mine mă interesează ca toți să se antreneze la maxim. Dacă unul singur strică atmosfera, va pleca pe alt teren. În rest, e problema conducerii. Eu sunt antrenorul și îi antrenez pe toți 20 și ceva. Sunt în jur de 31 de jucători, cu tot cu accidentați".

Publicitate

Cum s-a mișcat Rapid în fereastra de mercato din vară

Veniri - Filip Stojilkovic (Pisa / 200.000 euro, împrumutat), Ebenezer Annan (AS Saint-Etienne / 150.000 euro, împrumutat), Eric Ange Tape (Olympic Sport Abobo / 100.000 euro), Daniel Graovac (FCSB / gratis), Mohammed Kamara (CFR Cluj / gratis), Jason Kodor (Lecce / gratis), Ștefan Senciuc (CFR Cluj / gratis), Vladan Bubanja (NK Osijek / împrumutat), Alin Kumer Celik (Genoa U20 / împrumutat), Latif Ouedraogo (Genoa / împrumutat), Chec Bebel Doumbia (Genoa / împrumutat)

Reveniri după împrumuturi - Luka Gojkovic (UTA Arad), Timotej Jambor (Slask Wroclaw), Antoine Baroan (AVS FS), Robert Bădescu (Metaloglobus), Rareș Pop (Petorlul), Cristian Ignat (Petrolul), Benjamin Siegrist (Genoa), Omar El Sawy (FCU Cluj), Bogdan Ungureanu (Sepsi), Alexandru Stan (Chindia), Albert Cuculescu (CSM Vaslui), Radu Maria (Progresul Fundulea), Raul Stanciu (CS Tunari) 

Plecări - Andrei Borza (Corum FK / 2.2 milioane euro), Tobias Christensen (Wieczysta Cracovia / 700.000 euro), Jakub Hromada (Iraklis Salonic / gratis), Elvir Koljic (Iraklis Salonic / gratis), Robert Bădescu (UTA Arad / gratis), Albert Cuculescu (USV Iași / gratis), Gabriel Gheorghe (CFC Argeș / gratis), Diogo Mendes, Kader Keita, Dejan Iliev, Radu Maria (contracte încheiate), Daniel Paraschiv (Real Oviedo / împrumut expirat), Leo Bolgado (CFR Cluj / împrumut expirat), Adrian Briciu (Chindia / împrumutat), Drilon Hazrollaj (FK Tirana / împrumutat)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!