3 TINTE de transfer la Steaua! "El e bun, dar nu-l vede nimeni!" Mitica a inventat un jucator :) Mutarile verii in Ghencea:

Steaua poate face trei transferuri in vara, la sugestia lui Dumitru Dragomir, fostul sef de la LPF.

"E meciul decisiv: cine castiga este campion in Romania. 65-70% e favorita Steaua, 30-35% este favorita Targu Mures la aceasta partida. Sunt multi arbitri care pot sa duca bine meciul, eu l-as pune pe Balaj sa arbitreze.

Gabi Muresan e o pierdere mare, mare de tot, e un fotbalist foarte bun, mai ales pentru Targu Mures. Papp, Rusescu, Stanciu nu sunt de neinlocuit la Steaua. De neinlocuit sunt Sanmartean, Keseru, astia. Ceilalti sunt toti de inlocuit, mai putin poate Prepelita si Varela.

Varela e un jucator de cupe europene. Are o stapanire de sine nemaipomenita, este o personalitate in joc, a crescut mult in ultima vreme. Cernat e un jucator bun, dar mi-a spus mie cineva ca varsta nu iarta pe nimeni, eu cred ca e adevarat :) Un an de zile Cernat e un jucator care poate juca la Steaua bine de tot.

Daca as fi la Steaua, cam vreo trei jucatori as lua in vara: Alcenat de la Petrolul, ori Craciun, de la Gaz Metan, care e bun, dar nimeni nu il vede, si pe Cernat, de la Otelul", a spus Dumitru Dragomir la Ora Exacta de la Sport.ro.

De fapt, Mitica Dragomir s-a referit la Cretu, de la Gaz Metan, nu la Craciun. Acesta din urma este un nume care nu exista :)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies