3 plecari de TOP de la Petrolul! Unul dintre jucatori e gata sa plece in Primera! Anunt de ultima ora

3 plecari de TOP de la Petrolul! Unul dintre jucatori e gata sa plece in Primera! Anunt de ultima ora

Steaua are probleme de identitate, dar adversarii nu profita de momentul de slabiciune al campioanei.

Cu un avans consistent in Liga I, Steaua se poate concentra pe lupta contra Ministerului Apararii pentru recuperarea numelui si a culorilor.

La CFR si Petrolul, echipele de pe locurile 2 si 3, sunt probleme mari cu banii. Cu patronul Capra la inchisoare, ploiestenii tremura inaintea returului. Fostul manager sportiv al clubului, Marius Nicolae, spune ca a vorbit cu mai multi dintre fotbalisti in ultimul timp. E panica maxima pe OZN Arena. Alcenat, Albin si Tamuz, 3 dintre cei mai importanti straniei, vor fi greu de convins ca ar trebui sa continue cu Petrolul, anunta Nicolae.

"Alcenat are deja 3 ani in Romania, isi doreste ceva nou. Intr-adevar, au fost ceva discutii din Spania, cu Elche si Getafe, dar ambele il vor doar daca vine liber de contract. Si in Spania sunt probleme mari cu banii, nu-si permit multe echipe sa plateasca sume de bani pe el. Albin a venit la Ploiesti sa-si relanseze cariera, nu stiu daca va dori sa mai continue.

A fost obisnuit cu salarii mari in cariera. Si Tamuz ar putea sa obtina contracte de doua sau trei ori mai mari decat are acum la Petrolul. Daca cei trei pleaca, ii va fi foarte greu Petrolului sa se mai bata la primele 3 locuri. Cu tineri e foarte greu. Si ei treuie sa creasca langa fotbalisti importanti. E greu acum la orice echipa din Romania, nu exista nici rabdare, nici sustinere financiara", a spus Nicolae la Sport.ro.

Cei trei nu sunt singurii care pot parasi Petrolul in viitorul apropiat.

"Jucatorii si antrenorii nu au cu cine sa discute. Nu se stie daca se tin jucatorii, daca se vand. Discut saptamanal cu baietii, cu majoritatea lor, situatia e destul de tensionata. Fotbalistii de la Petrolul sunt putin ingrijorati pentru viitorul lor. E normal sa se gandeasca la ceea ce urmeaza sa faca intr-un astfel de moment", a explicat Nicolae.

Citeste si:petrolul
VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies