3 mutari DECISIVE pentru viitorul lui Galca. Trebuie sa vina de urgenta cu o solutie de 20 milioane de euro in cateva zile

3 mutari DECISIVE pentru viitorul lui Galca. Trebuie sa vina de urgenta cu o solutie de 20 milioane de euro in cateva zile

In numai doua meciuri, Galca s-a trezit cu trei mari probleme, iar solutiile nu par la fel de promitatoare.

Suspendarea lui Chipciu pentru returul cu Ludogorets de la Sofia, dar si accidentarile lui Tanase si Arlauskis il pun pe Galca in dificultate. Experimentul echipei de start formata in mare din rezerve cu Ceahlaul a esuat, iar Galca stie ca nu are voie sa faca un al doilea pas gresit.

Miza cu Ludogorets este uriasa. Nu e pus in balanta numai viitorul Stelei in Europa, dar si viitorul bugetului Stelei si chiar si al antrenorului, care, daca nu o califica pe Steaua in Grupele Champions League va risca nu numai sa-si atraga nemultumirea lui Gigi Becali, dar mai ales cea mai vocala in aceste zile, a fanilor.

"Daca e cineva care trebuie sa fie cu gandul la meciul cu Ludogorets acela e domnul Galca, care trebuie sa faca cea mai buna echipa", a declarat aseara Keseru, intrebat daca jucatorii Stelei au evoluat slab pentru ca mintea lor era la meciul de la Sofia.

"Cea mai buna echipa" cu Keseru titular?

In ciuda celor 6 goluri marcate cu Pandurii, Keseru nu a pus mai deloc pericol pe poarta Ceahlaului. Nu a fost ajutat nici de colegi. In spate i-a avut pe Stanciu, si el neconvingator in acest sezon, Parvulescu, fundas stanga de meserie, Neagu si Breeveld, fara calitati ofensive deosebite, dar si Chipciu, extrem de tensionat si neinspirat pe toata durata partidei.

Galca trebuie sa gaseasca acum formula de 20 de milioane de euro pentru meciul cu Ludogorets. Daca Arlauskis nu va putea juca la Sofia, dupa accidentarea cu Ceahlaul, Nita pare prima varianta de inlocuire, dar fostul portar al Chiajnei nu a aratat destula siguranta aseara, in Ghencea.

Absenta lui Tanase ar putea fi acoperita de Sanmartean, pentru care postul de mijlocas stanga i se potriveste de minune. In locul lui Chipciu, Keseru pare a fi unica solutie. Iancu, pentru moment, iese din discutie sa prinda primul 11 intr-un asemenea meci.

Astfel, Galca ar putea alinia urmatoarea formula la Sofia: Nita - Rapa, Varela, Szukala, Latovlevici - Breeveld, Prepelita - Adi Popa, Stanciu, Sanmartean - Keseru.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies